NIEUWSBERICHTEN

Ladies Afternoon op 11 Juli

Op 11 Juli 2019 is er bij ZiPPERZ een Ladies Afternoon van 16:00 tot 19:00 uur. Je kunt tijdens deze gezellig namiddag genieten van allerlei verschillende kraampjes en behandelingen. Er zullen verkoop kraampjes zijn zoals dameskleding, schoenen en sieraden. Er zijn ook verschillende beauty kramen aanwezig zodat je helemaal ontspannen en netjes weer naar huis…

Koekje erbij?

0.0 00

Interview met huurder Bart Severein

0.0 00

Horeca update: winterklaar

0.0 00

ONZE LEDEN AAN HET WOORD

Bart Severein

“Mijn bedrijf is meegegroeid met ZiPPERZ en de huisvesting dus ook. ZiPPERZ is ongekend servicegericht. Niets is te veel, het team staat altijd voor je klaar.”

Lees meer

Hans van Dijk

Door de keuzemogelijkheid uit grotere en kleinere ruimten en de relatief lage dagtarieven, is het zelfs rendabel om voor 1 deelnemer een cursus door te laten gaan.

Lees meer

Marsha Heemskerk

Ik ben veel in mijn eigen kantoor en in de spreekruimtes en maak geregeld een praatje aan de balie. Het is een hele fijne locatie om te werken en ik voel me er altijd meer dan welkom.

Lees meer

Rogier Bal

Voor het team van Balans in Welzijn is ZiPPERZ een rustpunt in de hectische werkweken en een plek waar we kunnen samenkomen om de voortgang van werkzaamheden en acquisitiemogelijkheden met elkaar uit te wisselen.

Lees meer

Sybren van der Schaar

De toegevoegde waarde van de workshopruimtes en het restaurant zijn voor mij erg belangrijk. De frisse uitstraling van ZiPPERZ en de goede service zijn absolute pluspunten. Absoluut een aanrader!

Lees meer

Zita Schwab

Als je een plek zoekt om te werken of te vergaderen, dan moet je bij ZiPPERZ zijn. Men is daar gastvrij, flexibel (denken altijd met je mee), ze hebben goede ruimtes en je klanten zijn net zo welkom als jij.

Lees meer