Petra Brand Pietersma

Ook als je haar (nog) niet goed kent, heb je al snel in de gaten dat ze een gave heeft om mensen te verbinden. Petra is een ‘bezielde gastvrouw’. Zo iemand die vaak al weet wat jij nodig hebt, zonder dat je het aangeeft. Ze geeft antwoord op vragen die je nog niet eens gesteld hebt en geniet daar intens van. Het vergt zichtbaar weinig tot geen inspanning. Ontzorgen zit in haar DNA, dat is haar tweede natuur. ‘Mensen komen bij mij, omdat ik ze zie en daar vervolgens iets mee doe.’

“Wat je ziet, is wat je krijgt”

“Gastvrijheid gaat verder dan het verzorgen van een kop koffie of thee. Het gaat over het creëren van een geïnspireerde omgeving waar jij jezelf, zowel zakelijk als persoonlijk kan ontwikkelen. Als het niet klikt tussen ons dan hebben we dat hoogstwaarschijnlijk bij de kennismaking al in de gaten.”

“Ik ben een flapuit en ik draag mijn hart op mijn tong. Ik zeg wat ik denk, voel en ervaar en als ik het niet doe, dan zie je dat aan mijn gezicht. Ik kan niet anders dan open, oprecht en spontaan zijn. Juist daardoor voelen mensen zich snel op hun gemak bij mij. Ik zie jou voor wie je bent, wat je doet komt daarna pas.”

De vent maakt de tent

“ZiPPERZ Business Center is een verlengstuk van wie ik ben, waar ik in geloof en waar ik voor sta vanwege de inspirerende verbinding die het mogelijk maakt. Ik zorg ervoor dat je zelfstandig kunt werken en toch het gevoel hebt tussen collega’s te werken. Je bent kapitein van je eigen schip. Maar je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Goede ideeën en oplossingen komen sneller tot stand als je ze deelt.”

“Je bent kapitein van je eigen schip, maar je hoeft niet altijd alleen te varen”

“Dat vraagt een bepaalde betrokkenheid van mij, maar ook van jou als klant. Op de één of andere manier gaat dat vanzelf als je je aansluit bij ZiPPERZ Business Center. Ik ben ervan overtuigd dat je binnen no time de waarde ervan gaat zien.”

Mogen wij u terugbellen?