Previous
Next

Ruimte 8 | PERNIS

04 Olympiaweg 4 - 14, 3077 AL Rotterdam

€ 12.50/ hr.

Frisse en uiterst praktische vergader- of brainstormruimte van ongeveer 5m2 met glazen wanden en deur, geschikt tot 2 personen. Tevens uiterst geschikt voor het houden van een online sessie, geven van een digitale training of om even in alle rust te werken.  Ingericht met een in hoogte verstelbare tafel en 2 bureaustoelen voor uiterst comfortabel werken! Ramen zijn beplakt een dichte folie, zodat je wel privacy hebt. Snel wat zaken op een rijtje zetten! – € 12,50 per uur.

Capaciteit

– 2 personen

Gratis WIFI, koffie en thee

Er zijn voldoende stroompunten aanwezig in de ruimtes waardoor je met meerdere laptops kunt werken of je mobiele device kunt opladen. Uiteraard is er gratis WiFi in het gehele pand. De kosten voor onze ruimtes zijn inclusief gebruik van water, koffie en thee uit de lunchroom. De kosten voor gebruik van de beamer bedragen € 25,00 per dag. Tel hierboven op dat ZiPPERZ makkelijk bereikbaar is voor uw gasten die wij graag voor u ontvangen, men gratis kan parkeren en dat zij met mooi weer kunnen lunchen in de binnentuin of op het dakterras met een uniek uitzicht over Rotterdam en u wilt nooit meer ergens anders heen.

Flexibele openingstijden

Wij hanteren bovendien ruime openingstijden, 7 dagen in de week van 08:00 tot 22:00 uur, dus ook in het weekend! Zelfs op feestdagen geopend. Andere tijden gewenst? Dit kan altijd in overleg worden besproken.

Meer ruimtes

Ruimte 2 | DELFSHAVEN

Ruimte 3 | ROZENBURG

Mogen wij u terugbellen?

OR

Mogen wij u terugbellen?