Gebouw Greenstand

Greenstand

Het kantoorverzamelgebouw “Greenstand” is gelegen op een dynamische zichtlocatie op de hoek van de Olympiaweg en de Stadionweg te Rotterdam-Zuid, tegenover stadion De Kuip, bioscoop Pathe De Kuip en vele horecagelegenheden en is uitermate goed bereikbaar met OV en met de auto. Het beschikt over een eigen parkeerterrein en een beschutte binnentuin. Het prachtige dakterras is de ideale locatie voor een lunch met een uniek uitzicht. Met minder zonnig weer kunt u gewoon in de lunchroom beneden terecht.

Er zijn meerdere kantoren te huur, maar je kunt ook kiezen voor flexibele werkplekken, vergaderruimtes of ruimtes voor workshops, meetings of gesprekskamers voor coaches. Ook als postadres is Greenstand uitgerust. Het pand is geheel gemoderniseerd en voorzien van duurzame installaties. Het is klaar voor de toekomst. Met energielabel C als basis en de wens om door te ontwikkelen naar label A. En die duurzame, groene gedachte zit ook in de filosofie van ZiPPERZ. Zij gaan voor de lange termijn.

Locatiegegevens

Greenstand is gelegen nabij de af- en oprit van de A16. Hierdoor zeer goed te bereiken met eigen vervoer. Ook vanuit Rotterdam Centrum via de ‘Laan op Zuid’ is Greenstand uitstekend bereikbaar. Er liggen diverse tramverbindingen direct voor de deur en metrostation Wilhelminaplein is op korte afstand gelegen. Op de fiets sta je in 10 minuten op de Coolsingel.

Mogen wij u terugbellen?