Previous
Next

Ruimte 6 | KRALINGEN

04 Olympiaweg 4 - 14, 3077 AL Rotterdam

€ 59.00/ hr.

Ruimte Kralingen van ongeveer 40m2 is geschikt tot maximaal 20 personen en is uitgerust met een beamer aan het plafond. De ruimte is licht en fris en staat standaard opgesteld als een gesloten U-opstelling voor 15 plekken, maar is naar uw wensen variabel in te richten – € 59,00 per uur.

Capaciteit

– gesloten U- / Blokopsteling – 15 personen
– Cirkel – 20 personen
– Schoolopstelling – 15 personen

Gratis WIFI, koffie en thee

Er zijn voldoende stroompunten aanwezig in de ruimtes waardoor je met meerdere laptops kunt werken of je mobiele device kunt opladen. Uiteraard is er gratis WiFi in het gehele pand. De kosten voor onze ruimtes zijn inclusief gebruik van water, koffie en thee uit de lunchroom. De kosten voor gebruik van de beamer bedragen € 25,00 per dag. Tel hierboven op dat ZiPPERZ makkelijk bereikbaar is voor uw gasten die wij graag voor u ontvangen, men gratis kan parkeren en dat zij met mooi weer kunnen lunchen in de binnentuin of op het dakterras met een uniek uitzicht over Rotterdam en u wilt nooit meer ergens anders heen.

Flexibele openingstijden

Wij hanteren bovendien ruime openingstijden, 7 dagen in de week van 08:00 tot 22:00 uur, dus ook in het weekend! Zelfs op feestdagen geopend. Andere tijden gewenst? Dit kan altijd in overleg worden besproken.

Meer ruimtes

Ruimte 7 | CHARLOIS

Ruimte 8 | PERNIS

Mogen wij u terugbellen?

OR

Mogen wij u terugbellen?