Previous
Next

Ruimte 10| HOOGVLIET

04 Olympiaweg 4 - 14, 3077 AL Rotterdam

€ 137.50/ hr.

De Hoogvliet is de grootste van onze tien ruimtes en met maar liefst 90m2 kun je er tot maximaal 100 personen tegelijk aanwezig zijn. Eventueel kan de prachtige binnentuin bij mooi weer ook bij het geheel betrokken worden. Hier zijn ook nog een 4-tal picknick tafels aanwezig waardoor je met meer mensen een gezellige partij kunt houden. Denk aan een BBQ, teammeeting, pupquiz, presentatie met aansluitend eten. Vraag gerust naar de mogelijkheden! Deze ruimte kost € 137,50 per uur [excl beamer huur].

Capaciteit

– U-blok – 22 deelnemers en trainer
– Schoolopstelling – 20 deelnemers en 2 trainers
– Cirkel – 30 deelnemers
– Theater – 60 deelnemers
– Cabaret – 40 deelnemers
– Staande receptie met statafels en wat lage tafels – 80 tot 100 personen

Gratis WIFI, koffie en thee

Er zijn voldoende stroompunten aanwezig in de ruimtes waardoor je met meerdere laptops kunt werken of je mobiele device kunt opladen. Uiteraard is er gratis WiFi in het gehele pand. De kosten voor onze ruimtes zijn inclusief gebruik van water, koffie en thee uit de lunchroom. De kosten voor gebruik van de beamer bedragen € 25,00 per dag. Tel hierboven op dat ZiPPERZ makkelijk bereikbaar is voor uw gasten die wij graag voor u ontvangen, men gratis kan parkeren en dat zij met mooi weer kunnen lunchen in de binnentuin of op het dakterras met een uniek uitzicht over Rotterdam en u wilt nooit meer ergens anders heen.

Flexibele openingstijden

Wij hanteren bovendien ruime openingstijden, 7 dagen in de week van 08:00 tot 22:00 uur, dus ook in het weekend! Zelfs op feestdagen geopend. Andere tijden gewenst? Dit kan altijd in overleg worden besproken.

Meer ruimtes

Ruimte 2 | DELFSHAVEN

Ruimte 3 | ROZENBURG

Mogen wij u terugbellen?

OR

Mogen wij u terugbellen?