Previous
Next

Ruimte 3 | ROZENBURG

04 Olympiaweg 4 - 14, 3077 AL Rotterdam

€ 15.50/ hr.

De Rozenburg is een ruimte van ongeveer 9m2 met een 4-persoonstafel voor het voeren van coachings-, mediation-, sollicitatiegesprekken of andere meetings. Er staat een grote plant en aan de muur hangt een rek waarin alle noodzakelijke spulletjes te vinden zijn. Deze kamer wordt ook veel gebruikt door kleinere projectteams.  – € 15,50 per uur.

Capaciteit

 – maximaal 4 personen

Gratis WIFI, koffie en thee

Er zijn voldoende stroompunten aanwezig in de ruimtes waardoor je met meerdere laptops kunt werken of je mobiele device kunt opladen. Uiteraard is er gratis WiFi in het gehele pand. De kosten voor onze ruimtes zijn inclusief gebruik van water, koffie en thee uit de lunchroom. De kosten voor gebruik van de beamer bedragen € 25,00 per dag. Tel hierboven op dat ZiPPERZ makkelijk bereikbaar is voor uw gasten die wij graag voor u ontvangen, men gratis kan parkeren en dat zij met mooi weer kunnen lunchen in de binnentuin of op het dakterras met een uniek uitzicht over Rotterdam en u wilt nooit meer ergens anders heen.

Flexibele openingstijden

Wij hanteren bovendien ruime openingstijden, 7 dagen in de week van 08:00 tot 22:00 uur, dus ook in het weekend! Zelfs op feestdagen geopend. Andere tijden gewenst? Dit kan altijd in overleg worden besproken.

Meer ruimtes

Ruimte 4 | OVERSCHIE

Ruimte 5 | CROOSWIJK

Mogen wij u terugbellen?

OR

Mogen wij u terugbellen?