Werken, vergaderen en netwerken tijdens corona.. niet ALLES hoeft online!

De uitdagingen rondom het Corona virus voelen we bijna allemaal. Of je nu in een pittige zorg gerelateerde baan werkt, juist zoekt naar oplossingen om je baan vanuit huis in te vullen. Tevens kun je te maken hebben met thuiszittende kinderen die ineens hun vaste routine van school of opvang kwijt zijn of waren.
Dat we als Nederlandse bedrijvensector in een sneltreinvaart massaal naar het digitale werken zijn overgestapt uit noodzaak, is helemaal geen slechte ontwikkeling. Tegelijkertijd merken we door de langere duur dat veel mensen hun collega’s, relaties of netwerk toch oprecht beginnen te missen, uit sociaal maar ook zakelijk perspectief. Het internet kan ons veel bieden, maar toch is face to face contact en een praatje op de werkvloer heel waardevol. En wat dacht je van je netwerkactiviteiten of het op de hoogte blijven van wat er in je omgeving (zakelijk) speelt.

Veilig een stap vooruit

Laten we direct duidelijk maken dat we de maatregelen die door de overheid en het RIVM zijn gesteld, tot op de letter naleven en hartelijk ondersteunen. Veiligheid gaat voor alles en daarin vragen we ook van onze bezoekers natuurlijk hun begrip en bijdrage. Binnen ons gebouw weten bezoekers dus ook op ieder moment wat er van hen wordt verwacht en hoe we er samen voor zorgen dat we veilig, maar met net wat meer contact, samen kunnen werken.
We zien ook hoe waardevol het is om bijeenkomsten in kleine groepen plaats te laten vinden. Of je terug te kunnen trekken in een werkplek die even niet wordt doordrongen van ‘thuis’. Uiteraard allemaal binnen de grenzen van wat veilig en geaccepteerd is door RIVM.
De rust van het werken in je eigen omgeving, met gelijkgestemden om je heen, hoewel dat er minder zijn dan voorheen, zorgt er ook voor dat je wanneer je thuis bent je focus weer naar je gezin kan, of je partner die wel even wat rust kan gebruiken.

Maatregelen binnen ZiPPERZ

Bij ZiPPERZ beschikken we over een diversiteit aan ruimtes, qua samenstelling en omvang. Dat betekent dus dat er tal van opties zijn om een geschikte oplossing te bieden voor jouw groepssamenstelling.
Binnen onze omgeving zorgen we er in alle faciliteiten voor dat je je veilig kunt bewegen en veilig kunt werken binnen de afstandsmaatregelen die zijn gesteld. Zo zijn onze ruimtes indien nodig voorzien van een nieuwe indelingen die je in staat stelt een groep te ontvangen voor bijvoorbeeld trainingen.
Neem eens een kijkje op onze Facebook pagina of onze website waar we je beelden delen van de (nieuw ingerichte) ruimtes binnen ons gebouw.

Centraal gelegen

Een ander voordeel van (net)werken of trainen bij ZiPPERZ is de locatie. Nu openbaar vervoer weerlangzaam inzetbaar is, hebben we qua mobiliteit al genoeg uitdagingen voor mensen zonder eigen auto.
Maar wanneer je vanuit geheel Nederland mensen wilt ontvangen, is de locatie van ZiPPERZ uitermate goed gelegen en centraal. Parkeergelegenheid is er volop!  we zijn eenvoudig bereikbaar en zodra je binnenstapt geniet je van supersnel internet. Zo maak je deelnemers of gesprekspartners die WEL digitaal op afstand met je communiceren, in elk geval zo dichtbij als het maar kan, zonder haperende verbindingen.

Meer weten?

Neem eens contact met ons op of kijk alvast op de website voor de opties. Heb je specifieke vragen of wil je gericht iets weten over onze Corona maatregelen of andere zorgen? Je bent van harte welkom je vragen bij ons neer te leggen; we helpen je graag verder!

Dit zijn de mogelijkheden bij ZiPPERZ

Share:

Mogen wij u terugbellen?