Veilig flexwerken? Je opties als je de keukentafel zat bent

Wij die ons werk maken van prettige, professionele werkruimten, snappen als geen ander dat voor veel stellen en gezinnen de maatregelen die je vragen veelal thuis te werken, heftig zijn. Zeker wanneer je met kinderen te maken hebt, strakke dagplanningen en misschien zelfs nog wel thuisonderwijs, is de uitdaging ongekend. Dat je tegelijkertijd ook je werk goed wilt blijven doen en liefst ook nog met een beetje mentale rust hier en daar, nemen we ook aan.

In het blog van vandaag denken we met je mee over de opties om je keukentafel of thuiskantoor te ontvluchten.  

Maar de regels dan?

Uiteraard kennen we en leven we waar mogelijk zoveel mogelijk de regels na die je adviseren om thuis te werken. Deze regels zijn er niet voor niets. Gelijktijdig zien we ook dat heel veel zelfstandigen en kleine bedrijven, zeker met gezinnen, een serieuze uitdaging hebben om zaken te bolwerken. Soms staat je bedrijf onder druk en eerlijk is eerlijk; je wilt je zaak goed blijven door draaien. Daar moet werk voor verricht worden en soms vraagt dat je volledige aandacht of een plek om rustig te kunnen bellen.  

Oké, op naar een fijne werkplek

Als je ZiPPERZ al kent, weet je dat we tal van opties bieden binnen onze omgeving. Van een klein kantoor waar je in alle rust je kunt concentreren op de taken die je wilt afronden of een goed telefoongesprek kan voeren, tot grotere ruimten waar je desnoods op meters afstand met een collega of gesprekspartner kunt werken en overleggen.

We begrijpen echt dat de regels belangrijk zijn en stimuleren vooral om je daar aan te houden wanneer dat kan. Tegelijkertijd kennen wij onze professionals en kennen we ook sommige uitdagingen in deze tijd. Dus wanneer het nodig is, bieden we de ruimte om even ongestoord dat te doen wat moet.  

Veilig je werk doen en met een goed gevoel naar huis

Natuurlijk handhaven wij alle richtlijnen zoals gesteld; je hebt alle ruimte en blijft op zeer ruime afstand van anderen. We stimuleren looproutes en handhygiëne en wanneer je veilig in je eigen auto kunt reizen zonder het openbaar vervoer, helemaal optimaal.

En mocht je nog overtuiging nodig hebben om toch echt een keer voor een eigen ruimte te kiezen:

 • Gezond werken.
  Met werkruimten die gemaakt zijn voor juist dat, werken. Goed materiaal, fijne stoelen, goede bureaus en prettige faciliteiten.
 • Rust en ruimte.
  Meer hoeven we denk ik niet te zeggen
 • Effectief tijdgebruik.
  Juist door een gebrek aan afleiding, de juiste faciliteiten en rust gebruik je je tijd effectiever en krijg je meer gedaan in minder tijd.
 • Lekker gewerkt hebben en je doelen behalen geeft voldoening, lekker!
 • Het is eenvoudiger om je werk goed te doen en je te concentreren als je een omgeving hebt die gericht is op je taak (werken) in plaats van andere dingen (wonen, leven, verzorgen, opvoeden).

We zien alle professionals die op dit moment af en toe een werkbreak nodig hebben graag bij ZiPPERZ. Voor een verdiend moment aan geconcentreerd werken en focus voor wat belangrijk is voor jezelf en je bedrijf. Neem vooral een kijkje bij de opties en reserveer een ruimte.

Oh.. en dit geldt uiteraard ook allemaal voor je partner…

 

 

Share:

Mogen wij u terugbellen?