De signalen die je vertellen dat je een kantoorruimte nodig hebt

Om te beginnen: natuurlijk snappen we best dat je als je bij ons een blog leest over het nodig hebben van een kantoorruimte, je dat met een beetje kritische ogen leest. Juist wij geloven inderdaad in kantoorruimtes, in de waarde, de voordelen en zelfs noodzaak.

Maar we weten ook dat jij als weldenkende professional waarschijnlijk prima kan beoordelen of de dingen die we gaan roepen voor jou van toepassing zijn.

 

Je klanten hebben je kinderen afgelopen tijd vaker gezien dan je ouders

Werken in je prive sfeer kan soms uitdagend zijn. Zelfs als je een dedicated kantoorruimte hebt als je eigen domein, is dat geen garantie dat de factoren thuis (lees, je kinderen) niet af en toe eens binnen vallen. En laat dat nou net zijn als jij in een gesprek met een (potentiele) klant zit.

En hoewel we hebben gemerkt dat met de COVID thuiswerksituatie ieders acceptatie voor dit soort dingen hoog zijn, en soms een leuke ijsbreker, het is niet ideal. Sterker nog – het wegkrijgen van je kids kan nogal wat energie vragen en daar zit je op dat moment niet op te wachten.

 

Aan het einde van je werkdag, kun je amper meer bewegen

Hopelijk heb je in elk geval toegang tot een fatsoenlijke werkplek in plaats van je keukentafel. Maar als je steeds vaker ervaart dat je te weinig beweegt, last krijgt van rug, nek of hoof den je, wordt het tijd voor een betere werkplek.

Overigens gaat een goede werkplek over meer dan een goede stoel en bureau op de juiste hoogte. Het gaat ook om een loopje kunnen maken, een gesprek aan kunnen knopen met een professional of beschikken over voldoende ruimte.

 

Jij en je printer hebben geen goede relatie

Fijn als je technische ondersteuning precies doet wat het moet. Je printer loopt niet vast, je zit niet zonder toner of inkt, je internet connectie is feilloos…  bij een kantoorruimte zoals ZiPPERZ weet je dat je daar nooit een seconde over hoeft in te zitten. Het werkt en wordt voor je geregeld!

En eerlijk is eerlijk, je bent zeker anno 2021 behoorlijk gesteld op je technische zaken. En als die je in de steek laten, komt dat altijd op momenten die niet passen.

 

Je werk- en prive situatie lopen steeds meer in elkaar over

Het mooie van een werkdag op een kantoor is dat je geest zich instelt op werk vanaf het moment dat je de drempel over stapt. Maar ook dat het dus eenvoudiger is om dat gedeelte van je dag te sluiten als je het kantoor verlaat (wat uitzonderingen daargelaten).

Dat betekent ook dat jij op het moment dat je thuis bent, ook echt thuis kunt zijn. In de afgelopen COVID periode is dat behoorlijk lasting gebleken. Want zelfs als je geen thuisonderwijzer bent, is je enige trip naar kantoor mogelijk de trap naar zolder. En dat je band met de PostNL bezorger steeds beter wordt omdat hij nu eindelijk ziet wie er achter jouw voordeur woont, wil niet zeggen dat dit een goede ontwikkeling is voor je professionele leven. We maken er natuurlijk een beetje een grapje van, maar als er een periode is geweest waarin we zien wat de effecten kunnen zijn van een niet-prettig kantoor, is het 2020 wel.

Dus als er ook maar een moment is geweest bij het lezen van dit blog dat je dacht… tja… daar zit een kern van waarheid in… kom dan eens een kijkje nemen bij ZiPPERZ.

 

 

 

Share:

Mogen wij u terugbellen?