De kracht van een business center

We schrijven in onze blogs met name voor professionals en dan natuurlijk over onderwerpen die gelinkt zijn aan onze business; hoe professionals nog professioneler worden, hoe en waar we werken (zeker gezien de afgelopen 2 jaar), hoe belangrijk we koffie vinden (knipoog) en hoe we denken over de moderne werkplek anno 2022 en wat dat voor je werk doet.

Uiteindelijk verwijzen we natuurlijk ook graag naar hoe wij dat zien en hoe we, binnen die visie, met ZiPPERZ willen faciliteren wat we zelf aan behoeftes zien. En dat kan praktisch zijn, over inrichting van vergaderruimtes en werkplekken, maar ook veel meer relatie- en bindingsgericht zijn, over samen werken en samenwerken. En in de combinatie van allemaal dat soort factoren, zit de kracht van het business center. Hoog tijd dus om daar een blog aan te wijden.

Business Center – werken, ontmoeten, inspireren

Laten we een ding duidelijk maken – we snappen als geen ander dat een business center om werk draait. Of eigenlijk, om mensen die werken. Want al kunnen we stoer doen over lekkere koffie en een top lunch of nadenken over hoe we onderlinge relaties maximaal benutten…. Uiteindelijk komen de meest mensen hier omdat ze willen werken op een fijne manier. Het blijft werk. Toch zien (en zoeken) we in ‘onze’ professionals vaak meer..

ZiPPERZ is er voor bedrijven (of eigenlijk dus de mensen) die werken aan zakelijke en persoonlijke groei. Die willen ondernemen en zien dat je daar soms anderen voor nodig hebt. Maar die ook waarde hechten aan duurzaamheid, omdat onze planeet immers nog wat langer mee moet (waar werken we anders zo hard voor, toch?)

OK – dan het verkoop-praatjes-lijstje

In de mix die een business center haar kracht geeft, benoemden we eerder al de combinatie van praktische factoren (faciliteiten, die ook nog eens altijd werken naar behoren) en andere zaken, zoals het verbinden met collega’s, concurrenten of andere ondernemers. Natuurlijk weten wij ook dat onze professionals, de mensen die binnen ZiPPERZ ondernemen, daar een belangrijke eigen invloed op hebben. Maar we stimuleren hartelijk de manier van werken die we zoeken met elkaar.

We gaan toch opsommen welke factoren volgens ons, in de juiste combinatie zoals we bij ZiPPERZ nastreven, zorgen voor de echte kracht van een (ons) business center. En als dat een beetje voelt als een promotiepraatje.. vergeef ons dat voor deze keer.

Praktisch
* Uitstekende bereikbaarheid (in ons geval in Rotterdam Zuid)
* Gratis parkeren (inclusief laadpunten voor je elektrische auto)
* Prettige faciliteiten voor de niet-werk-momenten: een binnentuin, dakterras en lunchroom
* Uitgebreid aanbod aan ruimtes en mogelijkheden – van een eigen kantoor tot een vergaderruimte. Voor een bijeenkomst met 6 mensen of met 40.
* Moderne werkplekken van alle gemakken voorzien waarbij de spullen ook nog eens werken. En als er dan toch iets niet OK gaat, staat hulp meteen klaar.
* Uitgebreide toegangsmogelijkheden

Verbinden
* Hospitality op hoog niveau, maar recht uit het hart. We blijven immers mensen. En wij hebben Petra.
* Maximale flexibiliteit in werken
* Een bemande receptie en de mogelijkheid gasten te ontvangen
* Een werksfeer waarin constructiviteit, ruimte voor eigen voorkeuren en samen werken past.

2022 bij ZiPPERZ

We laten je graag kennis maken met de mogelijkheden die we hebben binnen ZiPPERZ. En natuurlijk nodigen we je graag uit om ons ‘kracht van het business center’ gewoon lekker zelf te toetsen. We ontmoeten je graag!

Bekijk wat we kunnen betekenen en graag tot snel!

 

Share:

Mogen wij u terugbellen?