De kracht van de gastvrouw.. maak kennis met Petra

 

We praten in onze blogs regelmatig over praktische zaken en overwegingen voor je bedrijf terwijl we tegelijkertijd ook naar de meer ‘zachte’ of minder tastbare elementen kijken. Faciliteiten, maar ook imago, een praktische werkomgeving, maar ook inspiratie.

In het verlengde daarvan zetten we graag eens de spotlights op Petra, onze gastvrouw. Enerzijds omdat de aanwezigheid van Petra een grote meerwaarde is om voor werken in ZiPPERZ te kiezen, maar ook omdat het goed is om te weten dat een gastvrouw niet alleen iemand is die koffie haalt en je gedag zegt.

 

De warme professional

Vergeet bij de term gastvrouw meteen je beeld van het moedertje dat je een extra koekje bij je koffie geeft en je lief gedag zegt als je ’s morgens binnen komt. Het gastvrouwschap binnen ZiPPERZ gaat om veel meer, gaat over verbinding en ontzorgen.

Niet alleen verbinding met onze gastvrouw, maar juist ook met elkaar. Zoals Petra het omschrijft: “Je bent kapitein van je eigen schip, maar je hoeft niet altijd alleen te varen.”

Onze werkomgevingen motiveren je om zelfstandig te kunnen werken, maar toch het gevoel te hebben dat je collega’s om je heen hebt, iets wat veel mensen erg waarderen omdat het je drijft en inspireert. De menselijke factor die Petra stimuleert en mede faciliteert, is een van de zaken die we uit de reacties van onze gasten en leden, naast fijne faciliteiten, vaak mogen horen.

Dat stuk ontzorgen waar Petra voor staat, is minstens zo belangrijk. Als je bij haar komt, kijkt ze naar de mens en wat hij of zij nodig heeft, om daar vervolgens wat mee te doen. Professioneel, warm en welkom.

 

Waarom een gastvrouw het verschil maakt

Je kunt je voorstellen dat het prettig werken is als iemand als Petra of een andere gastvrouw haarfijn aanvoelt wat je nodig hebt al voor je dat wilt vragen. Dat je weet dat je altijd een warme, menselijke factor hebt die helpt een inspirerende omgeving te creeren.

Dat prettig werken is dus een belangrijke meerwaarde voor jou maar ook voor de mensen die je ontvangt tijdens je werk binnen ZiPPERZ. Of dat nu deelnemers aan een cursus zijn, een (potentiele) klant of een waardevolle relatie of samenwerkingspartner… sfeer doet een hele hoop.

Dus combineer de juiste faciliteiten en uitstraling met de warme gastvrijheid binnen een echte professional, geeft dat een mate van vertrouwenswaardigheid en professionele geloofwaardigheid richting elke gesprekspartner die je ontvangt. En dat, zoals je weet, heeft alleen maar voordelen.

En om het dan toch maar in een lijstje te zetten:

  • Ontzorgen, zodat jij je richt op dat wat belangrijk is; je werk.
  • Het vanzelfsprekende comfort van goede horeca en schoonmaak, zodat jij je werk prettig kunt doen.
  • Een gevoel van welkom zijn; Je bent onderdeel van een verzamelpunt, een netwerk, in plaats van eenzame koning van de zolderkamer.
  • Een professionele uitstraling richting je gesprekspartners

 

Natuurlijk weten we ook best dat je naast een top gastvrouw, vooral ook wilt kijken of de omgeving bij je past, mocht je overwegen om incidenteel of met regelmaat binnen ZiPPERZ te werken.

Kom dus gerust eens kijken of oriënteer je online alvast op de mogelijkheden qua ruimte, de faciliteiten en wat anderen over ons zeggen.

En wil je alvast kennis maken met Petra? Ook haar vindt je natuurlijk terug op onze website: Over Petra.
Dit zijn de mogelijkheden bij ZiPPERZ

Share:

Mogen wij u terugbellen?