Bijzonder ondernemerschap – hoe we dat zien

 

We maken er geen geheim van dat wij van ondernemers (en het ondernemerschap) houden! Daarom hebben we, op allerlei praktische manieren, onze omgeving zo ingericht dat jij kan ondernemen.

Maar goed ondernemerschap is voor ons breder dan een goed bedrijf runnen waar je geld mee kunt verdienen. We vinden ook dat het gaat om verbinden, inspireren en ontwikkelen, op allerlei manieren.

En daarom zetten we vandaag een spotlight op ondernemerschap en hoe de vormen die we daarin dagelijks zien (en hopelijk ook een steentje aan bijdragen).

 

Een platform

De mensen die wij binnen ZiPPERZ zien, zijn gedreven, professioneel. Mensen die flexibiliteit zoeken, maar ook stabiliteit.

We noemen ZiPPERZ dus ook niet zomaar een platform, dat is precies wat het is. Losse ondernemers die autonoom kunnen en willen werken, maar ook verbinding zoeken. En dat kan op tal van manieren – van een gezamenlijke lunch, een (ontspannen) sparringsessie, of daadwerkelijke samenwerkingen.

En ZiPPERZ faciliteert. Met ruimtes, met mogelijkheden, met connecties. En wat misschien nog wel het belangrijkste is, is dat al onze mogelijkheden ‘ademen’ dat we dingen op die manier doen. En dat zien we terug in de ondernemers in onze omgeving. And we love it. Maar er is meer dan de factor ‘mens’.

 

Een mooiere wereld

Een betere wereld begint bij jezelf, toch? En dus ook bij jou als ondernemer, bij ons als ondernemers en facilitators. En dat vinden wij dus ook goed om te zien in de mensen die bij ons werken.

Bij het maken en behouden van die mooie wereld, praten we ook over duurzaamheid, groene keuzes en aandacht voor onze omgeving. Daarom is ons verzamelgebouw duurzaam opgezet en helemaal klaar voor de toekomst. Met nu nog een energielabel C, maar werkend aan een A label.

Die ‘groene’, duurzame gedachte, hoort bij ZiPPERZ. Geen korte termijn acties maar kijkend naar de toekomst, de lange termijn.

 

Onze ondernemers

Wat je ook zoekt – ruimte voor incidenteel rustig werken, een vaste werkplek, een vergaderruimte of trainingszaal. Of een momentje werk, gecombineerd met lunch, frisse lucht…  we kunnen het je bieden.

Neem eens een kijkje op onze website, bekijk de ruimtes en alles wat we bieden. En als je er toch bent, bekijk eens wat andere leden over hun bevindingen zeggen. Want uiteindelijk tellen hun verhalen het zwaarst.

 

We zien je graag, ondernemer!

 

Bekijk onze opties of neem contact op voor meer informatie.

Share:

Mogen wij u terugbellen?