Waarom Rotterdam als locatie zo geschikt is voor je training of werk

Zo zo, gaan we op die tour? We horen het je bijna denken. Zeker als een ras-Amsterdammer nu deze titel leest, zijn we vrij zeker van een, op zijn minst, gefronste wenkbrauw. Maar toch gaan we ons er aan wagen; waarom is onze ZiPPERZ locatie in Rotterdam nou zo tof, zo handig, zo geschikt?

We wagen ons eraan..

 

  1. Rotterdam IS al populair

We maken ons geen illusies dat we massaal iedereen aanzetten tot een liefde voor Rotterdam met dit ene artikel, maar dat hoeft dus ook niet.

Met name bij buitenlandse bedrijven is Rotterdam al sinds jaren groeiend in populariteit. De zakelijke gemeenschap (ook internationaal), in combinatie met diverse erkende (ook internationaal) kennisinstituten, maakt Rotterdam op zakelijk vlak nu al populair. En ze kunnen het niet allemaal mis hebben, toch?

Ook niet onbelangrijk is dat Rotterdam al jaren investeert in aantrekkingskracht door inspanningen ophet gebied van ICT en zakelijke dienstverlening. Regio Rotterdam is daarmee dan ook voor buitenlandse bedrijven aantrekkelijk als een toegangspoort tot de Europese markt. De haven van Rotterdam draagt hierin natuurlijk ook een stevige steen bij.

 

  1. ZZP’ers voelen zich thuis

Kijkend naar de directe regio, is het aantal ZZP’ers actief in deze omgeving in Rotterdam veruit het grootste en al jarenlang groeiend. Mede dankzij het ondernemersklimaat en het algehele gevoel dat vooral ZZP’ers toeschrijven aan het gevoel van zakelijke potentie in Rotterdam en omstreken, voelen zij zich thuis hier.

En bij ZiPPERZ doen we natuurlijk helemaal ons best om dat thuis voelen bijna letterlijk te maken. En dat zit in meer dan alleen de koffie!

 

  1. Zaken goed geregeld

Nu zoomen we een beetje dieper in op onze eigen locatie. De ligging in Nederland maakt Rotterdam behoorlijk aantrekkelijk voor gezamenlijke vergaderingen, brainstormsessie of andersoortige bijeenkomsten. Onze bereikbaarheid is dan ook uitstekend en je parkeert gratis, wanneer je met de auto komt.

Maar, om terug te komen op dat gevoel van thuis zijn, onze hospitality maakt het echte verschil. “Hospitality vanuit het hart”, zeggen we dan. En dat is meer dan een vriendelijke goedemorgen, onze binnentuin en lunchroom en het dakterras. Je bevindt je in een Business Center dat er is voor bedrijven die willen werken aan groei, persoonlijk en zakelijk. Die de wereld graag een beetje mooier maken en die duurzaam vooruit willen. Samen geïnspireerd.

 

Natuurlijk kunnen we best nog meer opsommen over waarom we ZiPPERZ Business Center en de stad Rotterdam als locatie om te werken zo geweldig vinden. Maar we nodigen je liever uit om een kijkje te komen nemen en zelf sfeer te proeven.

Maar als we dan toch nog iets in de strijd mogen gooien… ‘wij’ hadden het songfestival van 2021! 😉

Bekijk onze opties eens online of kom met ons in contact met je vragen!

 

Share:

Mogen wij u terugbellen?