Horeca update: winterklaar

WINTERKLAAR?

De winter komt er met rasse schreden aan en dus veranderen kleuren, smaken en voorkeuren. Wat ziet u graag in de lunchroom van ZiPPERZ staan?

Wanneer de seizoenen wisselen, veranderen ook onze wensen. We dragen andere kleding, sporten op andere momenten en staan misschien ook wel op een ander moment op. Daarnaast passen we onze eetgewoonten aan. We hebben meer behoefte aan zwaardere kost. De gebonden soepen zoals erwtensoep, goulashsoep en bonensoep worden weer besteld, we gaan voor suddervlees en voor stamppot andijvie en zuurkool met worst. Ons lijf vraagt erom en toch ziet de gemiddelde werkdag er niet anders uit dan in de zomer. Nou ja, de lunch in de tuin zit er niet zo vaak in als in juli natuurlijk.  Bijna iedereen is trouwens wat dikker in de winter, gemiddeld een kilo of twee. Niks mis mee, maar je wilt wel vitaal de dag doorkomen.

Wat ziet u het liefst op de menukaart?

We passen ons assortiment natuurlijk graag aan uw wensen aan. Maar waar kunnen we u nu het beste mee van dienst zijn? Laat het ons weten via aan de balie of via een post in de ideeënbus. Hieronder wat richtingen om u op weg te helpen

  • Soepen (erwtensoep, bonensoep, goulashsoep, aardappelsoep, linzensoep, of anders?)
  • Verschillende nieuwe theesoorten
  • Broodbeleg
  • Warme broodjes met worst, warm vlees en pindasaus
  • Warme middagmaaltijden, stamppot van de dag

Helpt u ons met de juiste balans? We beloven niets, behalve dat we uw suggesties serieus zullen nemen.

Share:

Mogen wij u terugbellen?