Kantoorruimte in Rotterdam

Kantoorruimte in Rotterdam

Bent u op zoek naar kantoorruimte in Rotterdam Zuid, dicht bij het centrum en nabij de uitvalswegen? Dan is ZiPPERZ een geschikte plek voor u. Dit bedrijfsverzamelgebouw aan de Olympiaweg, ligt net opzij van het Feyenoord stadion en gunstig ten opzichte van trein-, tram- en busstations. Het beschikt over 150 gratis parkeerplaatsen en is gelegen op een paar minuten rijden van de snelweg A16.

Uw eigen kantoorruimte met extra’s

ZiPPERZ is er voor gedreven ondernemers die meerwaarde willen halen uit de verbinding met de directe omgeving. Niet voor niets heeft de locatie veel nadruk gelegd op de kwaliteit van de lunchroom, de gezellige binnentuin en het prachtige dakterras met uitzicht over de complete stad. Kantoor houden bij ZiPPERZ betekent netwerken wanneer u wilt, maar ook de ruimte vinden die u zoekt. In de vestiging vindt u maarliefst tien verschillende vergader- en gespreksruimtes die u eenvoudig online kunt boeken voor coachingsgesprekken, presentaties of workshops. De inrichting van de kantoren is in basis strak en fris, maar is volledig naar uw wensen aan te passen.

Flexwerken of nooit op kantoor?

Bent u liever niet gebonden aan een kantoorruimte of werkt u vaker bij uw klanten op locatie? Ook dan zijn er mogelijkheden bij ZiPPERZ. U kunt ons als vestigingadres gebruiken, eventueel in combinatie met de vergaderruimtes of u huurt simpelweg een flexplek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met het secretariaat van ZiPPERZ of kom gewoon eens langs op de Olympiaweg.

 

Mogen wij u terugbellen?