Parkeerplaats ZiPPERZ Rotterdam de Kuip Olympiaweg


Gratis parkeerruimte
in Rotterdam Zuid

En via de Laan op Zuid op steenworp afstand van het centrum van Rotterdam. U vindt ZiPPERZ  aan de noordkant van het Feyenoord stadion aan de Olympiaweg langs het spoor. Naast het pand Green Stand zijn 150 parkeerplaatsen beschikbaar voor klanten en gasten. De parkeerruimte is deels gelegen onder de prachtige bomen voor en deels opzij van het pand.

 

Auto of openbaar vervoer?

Aan de andere zijde van het bedrijfsverzamelgebouw en de parkeerplaatsen ligt de Stadionweg met daarachter o.a. Pathe de Kuip, Happy Italy en Shabu Shabu. Ook de metro- en treinstations en de tram- en bushaltes liggen om de hoek. Met de auto bent u vanaf de snelweg A16 in een mum van tijd bij ZiPPERZ en na uw afspraak of werkdag bent u ook als eerste weer de stad uit. Afhankelijk van uw planning kunt u eenvoudig zelf beslissen of u met de auto of met openbaar vervoer naar kantoor komt. Wij bieden ook uw gasten beide mogelijkheden.

 

Op naar ZiPPERZ!

Of u nu dagelijks onze vestiging bezoekt of slechts zo nu en dan, de deur staat altijd open. Via de website boekt u eenvoudig een vergadering in en u kunt in onze lunchroom terecht voor verse broodjes, soepen en salades. Maar ook voor een kop koffie of thee bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over kantoorruimte, vergaderingen of een specifieke bijeenkomst, neemt u dan gerust even contact met ons op of kom langs op de Olympiaweg in Rotterdam. U bent van harte welkom.

Mogen wij u terugbellen?