Lunchroom Zipperz Erwtensoep

Gezonde vibes in de lunchroom

In onze lunchroom zijn we continu bezig met het versterken van de innerlijke mens. U kunt bij ons terecht voor een broodje op maat, verse soepen en salades en de dagspecials. Maar ook voor de nodige gezonde en minder gezonde snacks, koffie, thee en frisdrank. Wilt u liever uw lunch bij de meeting in de vergaderruimte of een special op kantoor, geef het dan gerust aan. Op aanvraag kunt u ook in de avonden bij ons terecht voor een goede maaltijd en in de zomer zitten we natuurlijk graag in de binnentuin.

Voedzame gesprekken

De lunchroom leent zich bij uitstek voor gesprekken met andere ondernemers. We zien daar vanaf de start een prachtige kruisbestuiving. Veel van onze bewoners hebben elkaar al gevonden en dat versterkt niet alleen het “wij”-gevoel, maar ook de business. U kunt natuurlijk ook een lunchafspraak maken, ook met ondernemers van buiten de vestiging. Netwerken op een gezonde manier dus.

Speciale wensen voor de lunch

Heeft u specifieke vragen over de lunch, of wilt u specifieke gerechten terugzien op de lunchkaart? Laat het ons gerust even weten. Ook als u de lunchroom voor een speciale gelegenheid wilt reserveren dan is dat mogelijk.

Mogen wij u terugbellen?