Flex werkplek Zipperz

Flex werkplek Rotterdam

Ben jij ook toe aan een flexibele en inspirerende werkplek in Rotterdam? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Met de opkomst van digitalisering en het nieuwe werken is het steeds belangrijker geworden om te kunnen werken waar en wanneer je wilt. Een flexwerkplek biedt daarom dé oplossing. We nemen je mee in wat flexwerken is, waarom er tegenwoordig zo veel flexwerkers zijn en hoe Zipperz hiermee kan ondersteunen. Lees snel verder en ontdek welke flexwerkplek het beste bij jou past!

Wat is flexwerken?

Flexwerken is een populaire manier van werken die steeds vaker wordt toegepast in bedrijven. Het is werken op een flexibele werkplek Rotterdam, zoals een coworking space of een thuiswerkplek. Het kan ook werken op locatie bij een klant of partner zijn. Dit maakt het mogelijk om beter te balans te vinden tussen werk en privé. Ook kan het helpen om productiever te zijn, omdat je minder afgeleid wordt door collega’s of andere prikkels op kantoor. Flexwerken is alleen niet voor iedereen weggelegd: het vereist zelfdiscipline en motivatie om te slagen.

Flexwerken is dus ideaal voor mensen die graag wat meer vrijheid en flexibiliteit willen hebben in hun werk. Rotterdam is een goede plek om te flexwerken, omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn om dit te doen. Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te studeren of een energieke plek om te netwerken, er is altijd wel een flexwerkplek Rotterdam die aan al jouw wensen voldoet. Er zijn tal van coworking spaces, cafés en andere openbare ruimten waar je kunt werken. Ook zijn er verschillende apps en websites die je kunnen helpen bij het vinden van een geschikte flexwerkplek.

Waar begin ik met zoeken

Als je net bent begonnen met zoeken naar een flex werkplek Rotterdam, kan het lastig zijn om te bepalen waar je moet beginnen. Er zijn een aantal verschillende opties die je kunt overwegen, en het kan helpen om eerst te bepalen wat voor soort plek je precies wilt.

Wil je bijvoorbeeld graag werken in een co-working space, of heb je liever een plek in een gewoon kantoor? Misschien wil je wel graag ergens werken waar je ook kunt vergaderen of besprekingen kunt houden, of is dat niet noodzakelijk?

Eens je weet wat voor soort ruimte je nodig hebt, kun je gaan zoeken naar de verschillende opties die er zijn. Er zijn verschillende websites, zoals Zipperz, waar op flex werkplekken in Rotterdam worden aangeboden, dus neem de tijd om deze te bekijken en te vergelijken.

Flex werkplek bij ZiPPERZ

Vanaf slechts 100,- euro per maand huurt u al een flex-werkplek bij ZiPPERZ in Rotterdam. Deze werkplek biedt u de ultieme voordelen van een flexibele weekinvulling. Veel zzp’ers maken inmiddels gebruik van de mogelijkheden die het pand de GreenStand biedt. Het bedrijfsverzamelgebouw ligt net opzij van het Feyenoord stadion en dichtbij tram- en bushaltes en het treinstation. Bovendien beschikt het pand over 150 gratis parkeerplaatsen. Je bent dus zo in, maar ook zo weer uit de stad.

Waarom een flex werkplek Rotterdam

Mensen werken steeds vaker flexibel, zowel qua tijd als qua locatie. Dit heeft verschillende redenen. Ten eerste is er steeds meer mogelijk dankzij de technologische ontwikkelingen. Denk aan de opkomst van laptops, tablets en smartphones. We kunnen dus steeds makkelijker werken waar en wanneer we willen.

Ten tweede zijn er steeds meer mensen die geen 9-5 baan willen of kunnen doen. Door de groeiende populariteit van freelancewerk en het aantal ondernemers neemt ook het aantal mensen toe dat flexibel wil werken.

Ten derde is er steeds meer besef dat een goede work-life balance belangrijk is. Mensen willen graag meer vrije tijd om te leven en minder tijd te besteden aan hun werk. Een flexibele werkplek kan hierbij helpen, bijvoorbeeld door (minder) reistijd of door thuis te kunnen werken als je kinderen naar school gebracht moeten worden.

De flexibele werkplek bij ZiPPERZ heeft meer voordelen. Zo kunt u tegen betaling gebruik maken van de vergaderruimtes, met capaciteit tot presentaties en bijeenkomsten tot 40 man en is netwerken eenvoudig op het dakterras, in de binnentuin en in de gezamenlijke lunchroom. Hier zorgen we iedere werkdag voor verse broodjes, soepen en salades en natuurlijk de nodige snacks. De lunchroom is geopend tussen 12:00 uur en 13:30 uur. De koffie en de thee kunt u zelf gedurende de hele dag nuttigen en halen in de lunchroom.

Voordelen van een flex werkplek Rotterdam

Een flex werkplek Rotterdam geeft je de vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt. Je bent niet vastgebonden aan een kantoor of een tijdschema. Dit betekent dat je meer tijd voor jezelf en je gezin hebt. Ook hoef je niet in de file te staan als u in Rotterdam woont en in Amsterdam werkt. Bovendien zijn er veel co-working spaces in Rotterdam waar je terecht kunt voor een flex werkplek, te vinden op de website van Zipperz.

Flexwerken bij Zippers in Rotterdam betekent werken in een open, lichte en aangename werkomgeving. Je hebt toegang tot alle voorzieningen die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Denk hierbij aan een snelle wifi-verbinding, een goede koffiemachine, een printer en een scanner. Ook is er altijd iemand aanwezig om je te helpen als je ergens mee zit.

At your service

U kunt ZiPPERZ eenvoudig binnenlopen tussen 08:30 uur en 18:00 uur en dat geldt ook voor uw gasten. Onze receptie is dagelijks bemand en wij dragen zorg voor een professionele ontvangst van uw gasten. Uiteraard kunt u bij de balie ook terecht voor de printer en scanner, het plannen van de vergaderruimtes of andere vragen. Heeft u er nu al een paar? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op, wij zijn flexibel en zijn uw graag van dienst.

Neem contact met ons op via secretariaat@zipperz.nl of bel +31 (0)10-820004 om te reserveren.


Mogen wij u terugbellen?