Flex werkplek Zipperz

Flex werkplek bij ZiPPERZ

Vanaf slechts 100,- euro per maand huurt u al een flex-werkplek bij ZiPPERZ in Rotterdam. Deze werkplek biedt u de ultieme voordelen van een flexibele weekinvulling. Veel zzp’ers maken inmiddels gebruik van de mogelijkheden die het pand de GreenStand biedt. Het bedrijfsverzamelgebouw ligt net opzij van het Feyenoord stadion en dichtbij tram- en bushaltes en het treinstation. Bovendien beschikt het pand over 150 gratis parkeerplaatsen. Je bent dus zo in, maar ook zo weer uit de stad.

Flexwerken in Rotterdam

De flexibele werkplek bij ZiPPERZ heeft meer voordelen. Zo kunt u tegen betaling gebruik maken van de vergaderruimtes, met capaciteit tot presentaties en bijeenkomsten tot 40 man en is netwerken eenvoudig op het dakterras, in de binnentuin en in de gezamenlijke lunchroom. Hier zorgen we iedere werkdag voor verse broodjes, soepen en salades en natuurlijk de nodige snacks. De lunchroom is geopend tussen 12:00 uur en 13:30 uur. De koffie en de thee kunt u zelf gedurende de hele dag nuttigen en halen in de lunchroom.

At your service

U kunt ZiPPERZ eenvoudig binnenlopen tussen 08:30 uur en 18:00 uur en dat geldt ook voor uw gasten. Onze receptie is dagelijks bemand en wij dragen zorg voor een professionele ontvangst van uw gasten. Uiteraard kunt u bij de balie ook terecht voor de printer en scanner, het plannen van de vergaderruimtes of andere vragen. Heeft u er nu al een paar? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op, wij zijn flexibel en zijn uw graag van dienst.