Zipperz Petra Rotterdam

Uw vestigingadres bij ZiPPERZ

Wilt u graag een professioneel eigen vestigingsadres met eventueel een flexibele werkplek? ZiPPERZ biedt meerdere mogelijkheden voor zzp’ers met en andere ondernemers die geen eigen kantoor nodig hebben. U bepaalt tenslotte zelf waar en wanneer u werkt. Wij zorgen voor de post, een professionele ontvangst van uw gasten en voor die flexplek als u hem nodig hebt. Maar u kunt ook alleen langskomen om te vergaderen, te printen of voor een verse lunch.

Veel mensen checken tegenwoordig het vestigingsadres van uw organisatie, zeker met de opkomst van de zzp’er. Het is dan prettig om niet uw huisadres als vestigingslocatie te hebben staan. Dit zijn wellicht gegevens die u niet wilt delen of die niet per definitie representatief zijn voor uw organisatie.

Van vestigen op papier naar meeting

Een van den voordelen is dat u naast de vestiging op papier een fysieke locatie achter de rug heeft om professioneel zaken te kunnen doen. U kent ons en dat betekent snel schakelen. Een meeting met meerdere gasten? Geen probleem. Boek een vergaderruimte of kom gezellig lunchen in de lunchroom. Heeft u af en toe toch een werkplek nodig? Dan is de flex werkplek een uitstekende oplossing. ZiPPERZ is er voor u.

Mogen wij u terugbellen?