Huurt: flexwerken

Sybren van der Schaar is al vanaf 2012 aangesloten bij ZiPPERZ en kwam via het netwerken in contact met de organisatie. Voor hem was het de combinatie van een werkplek met goede betaalbare faciliteiten voor ondernemers en de samenwerking met PRiMAN Talent Management die de keuze eenvoudig maakte. Als expert in persoonlijk leiderschap en moeiteloos samenwerken weet hij wat belangrijk is om succesvol zaken te kunnen doen.[dt_gap height=”10″ /]

“Een platform waar deelnemers hun uitingen kunnen doen en benaderd kunnen worden.”

[dt_gap height=”10″ /]De toegevoegde waarde van de workshopruimtes en het restaurant zijn voor mij erg belangrijk. De frisse uitstraling van ZiPPERZ en de goede service zijn absolute pluspunten. Ik voel me prettig in deze omgeving vol gedreven ondernemers. Een platform waar deelnemers hun uitingen kunnen doen en benaderd kunnen worden, zo zie ik ZiPPERZ het liefst. En daar werk ik graag aan mee.  

Mogen wij u terugbellen?