Bedrijfsnaam:
Halt
Huurt: Kantoorunit en vergaderruimtes

Marscha Heemskerk werkt voor Halt. Deze organisatie richt zich al meer dan dertig jaar op het voorkomen, bestrijden en straffen van jeugdcriminaliteit. Halt heeft de wettelijke taak om grensoverschrijdend gedrag van jongeren te bestraffen. Zo’n 17.000 jongeren per jaar krijgen een Halt-straf opgelegd. Maar ook op het gebied van preventie is Halt de autoriteit. Halt geeft veel voorlichtingen op scholen, sportverenigingen of in de wijk en biedt op maat interventies en projecten aan.

“Ik ben veel in mijn eigen kantoor en in de spreekruimtes en maak geregeld een praatje aan de balie. Het is een hele fijne locatie om te werken en ik voel me er altijd meer dan welkom.”

Sinds maart 2018 maakt Marsha gebruik van de locatie van ZiPPERZ. Via een makelaar en met een heldere lijst van wensen was het al snel een match. De gunstige locatie per OV, fiets en auto, nette en grote werkruimtes en een mooie, professionele locatie voor het teamoverleg waren doorslaggevend. Vooral omdat het ook voor jongeren eenvoudig bereikbaar is. “Het is voor ons heel prettig dat we met het hele team kunnen vergaderen, lunchen en vervolgens kunnen werken. We kunnen bij ZiPPERZ zowel cliënten als samenwerkingspartners ontvangen. De samenwerking met het team van ZiPPERZ is bovendien heel fijn. Iedereen is altijd bereid mee te denken en helpen.”

Mogen wij u terugbellen?