Huurt: vergaderruimtes voor zijn cursussen

Hans van Dijk runt HR ICT computeropleidingen sinds de zomer van 2016 vanuit ZiPPERZ. Hij was ontevreden over een andere verhuurder en besloot daarom te verkassen. “ZiPPERZ bood de ruimten en faciliteiten die ik zocht tegen een goede prijs. De locatie is prettig, modern en praktisch ingericht.[dt_gap height=”10″ /]

De cursussen van HR-ICT opleidingen gaan ongeacht het aantal deelnemers altijd door. Door de keuzemogelijkheid uit grotere en kleinere ruimten en de relatief lage dagtarieven, is het zelfs rendabel om voor 1 deelnemer een cursus door te laten gaan.”

[dt_gap height=”10″ /]
Ik vind het daarnaast erg fijn dat de deelnemers aan onze Excel-cursussen professioneel en hartelijk worden ontvangen.
De lunchruimte is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Tussen de middag krijgen onze cursisten hier een lekkere lunch voorgeschoteld, zonder dat ik daar zelf niets voor hoef te organiseren. De goede bereikbaarheid en ruime, gratis parkeergelegenheid zijn natuurlijk ook belangrijke voordelen van de locatie van ZiPPERZ.

Het team van Petra is hartelijk, persoonlijk en flexibel. Eigenlijk is het altijd positief. Ik heb veel respect voor de wijze waarop ze hun organisatie in korte tijd hebben opgebouwd.

Mogen wij u terugbellen?