Flexkantoor Rotterdam

Bent u een freelancer of kleine bedrijfseigenaar? Bent u ondertussen het thuiswerken zat?

Flexibele werkplekken worden steeds populairder, en voor goede redenen. Met een flexibele werkplek kunnen ondernemers een fijne plek voor zichzelf creëren met alle gemakken van een vaste werkplek, maar zonder de nadelen van een eigen kantoorruimte moeten onderhouden.

Met een flexwerkplek kunt u als ondernemer per uur gebruikmaken van een businesscenter, en kunt u onder goed gezelschap flexibel aan de slag gaan voor uw bedrijf.

Flexibele werkplek, of vaste werkplek?

Voor ieder wat wils, maar hoe komt u er nou achter wat het best werkt voor uw wensen?

Een eigen kantoorruimte kan de nodige privacy bieden voor ondernemers die bijvoorbeeld veel gevoelige gesprekken voeren. Of als u zich voor lange tijd op delicate werkzaamheden moet focussen.

Maar flexwerkplekken bieden ook hun voordelen, zoals de bevordering van netwerken, gratis voorzieningen en een inspirerende omgeving.

Hoe dan ook, een flexibele werkruimte helpt met een open mentaliteit en geeft zzp’ers die de ruimte nodig hebben om te ontwikkelen een ruimte om bijvoorbeeld klanten professioneel te kunnen ontvangen in hun kantoorruimte of een van de meeting rooms in de ruimte.

Wat is het voordeel van flexibele werkplekken?

Het fijne aan een flexkantoor is dat je gebruik kunt maken van vele faciliteiten tegen een vast tarief, die gewoonlijk veel meer zouden kosten. In de plaats van dat je een kantoorpand huurt of koopt, interieur aanschaft, en het nodige personeel in huurt, zit nu alles in een pakket dat u flexibel kunt gebruiken.

Denk aan gelegenheid om te parkeren, receptie, meeting rooms en planten en kunst die de ruimte opfleuren en een fijne werksfeer creëren.

Ook is locatie een groot voordeel. Waar het gewoonlijk ontzettend moeilijk is een fijn pand te vinden, zoals de stad Rotterdam, kun je nu een ruimte vinden die precies aan jouw verwachtingen voldoet. Het voordeel aan een stad als Rotterdam is dat je nu erg centraal ligt, en dan ook nog in een hotspot van ondernemers en bedrijven.

Dit is ideaal voor bijvoorbeeld zzp’ers die veel gesprekken boeken en zelf op locaties moeten komen. Extra’s als gratis parkeren en goede bereikbaarheid maken het makkelijker om gesprekken te plannen en om zelf op pad te gaan gezien de centrale locatie. Bovendien is Rotterdam zelf een kloppend hart voor vele industrieën in Nederland, dus in vele gevallen hoef je Rotterdam niet eens uit.

Locatie is erg belangrijk voor een bedrijf, het is ook deel van de vier P’s in de marketingmix, dus een locatie hebben die de groei van jouw carrière en/of bedrijf bevordert, is cruciaal als je echte resultaten wil zien. Niet alleen de ligging van de stad ten opzichte van andere steden is belangrijk, maar ook de stad waarin u zichzelf bevindt, heeft grote gevolgen op jouw groeiproces.

Flexibele werkruimte Rotterdam

Een flexibele werkruimte is een werkomgeving waar zzp’ers, zelfstandigen en ondernemers bij elkaar kunnen komen en van de ruimte een happening maken. Voor je het weet ontstaan er nieuwe connecties die elkaar hebben leren kennen in een flexibele kantoorruimte.

Ondanks de open eigenschap van een flexibele kantoorruimte kan deze prima dienen als een vaste locatie of huisvesting voor bedrijven, die kunnen namelijk gebruik maken van een vergaderruimte in het gebouw.

Zo is flexwerken een prima manier om gasten te verwelkomen in een van de meeting rooms op kantoor. Bovendien is de bereikbaarheid van de locatie ideaal, gezien deze pal naast het station Rotterdam stadion is gevestigd.

Inspirerende werkplek Rotterdam

Wilt u flexibel werken in het hart van Rotterdam, op een locatie met ideale bereikbaarheid, naast het station stadion Rotterdam? Mocht u met de auto komen kunt u gebruikmaken van de gratis parkeergelegenheid.

In de pauze kunt u genieten van de stad Rotterdam, doe eens een wandeling naar het centrum, of bezoek een van de bezienswaardigheden van Rotterdam.

Business center Rotterdam

Met een businesscenter geniet u van alle voordelen van een werkomgeving in een vestiging die is ingericht voor optimaal flexibel werken in Rotterdam. De flexplekken hebben een prachtig dakterras met uitzicht over Rotterdam, zijn goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto, en hebben faciliteiten zoals WiFi, printers en scanners.

Ook is er bemande receptie aanwezig tijdens openingstijden om uw gasten van harte welkom te heten om te vergaderen of voor een meeting.

Bereikbaarheid van ons flexplek kantoor in Rotterdam

Ons kantoor in Rotterdam is gemakkelijk te bereiken, ingericht voor bedrijven om te vergaderen en biedt de ruimte voor gasten om langs te komen. Niet alleen is het kantoor pal naast het station stadion Rotterdam, er is ook nog eens gratis parkeergelegenheid.

De flexplekken zijn daarom dus de perfecte ruimte voor degene die een plek in de stad wil om te kunnen vergaderen, flexibel wil werken en gebruik wil maken van de vele faciliteiten.

Thuis werken of flex kantoor?

Iedereen heeft zijn eigen behoeftes en smaak als het aankomt op werken, maar wat is de ideale manier voor jou? Sommige mensen kunnen uren lang aan hun eet tafel zitten en al het werk van een week in een aantal uur verzetten, terwijl sommige dan juist voor ze het weten afgeleid zijn door de was, postbode, buurman, of toch even snel een boodschapje gaan doen voor de lunch.

Sommige vinden het heerlijk om rumoer en gebeuren om zich heen te hebben om in de ‘flow’ te komen, maar de ander wordt binnen een kwartier gillende gek en sluit zich op in de vergaderruimte. Met koptelefoon. En de deur op slot.

Welk van deze twee personen je ook bent beide opties kunnen hun voor en nadelen hebben.

Als thuiswerker heb je veel vrijheid, als je wil kun je de hele dag in je badjas doorbrengen, voor een online vergadering even snel een overhemd aantrekken en daarna weer verder gaan met je gewone gang van zaken.

Maar een flex kantoor biedt ook zijn unieke voordelen en vrijheden, zoals het gemakkelijk uitnodigen van klanten of personen waar je samen mee werkt. Een nieuwe potentiële klant of samenwerking heb je waarschijnlijk liever niet aan je eettafel in je badjas. Daarbij biedt een flexkantoor vele mogelijkheden om te netwerken. Al helemaal in een plek als Rotterdam, waar veel bedrijven uit verschillende industrieën samen komen.

Activiteit gerelateerde werkplekken

Het concept van activiteit gerelateerde werkplekken werd door Bill Gates geïntroduceerd in 2005. het idee is dat elke activiteit een andere ruimte vereist, dus het voordeliger is om geen vaste werkplekken te hebben, maar meerdere ruimtes die geoptimaliseerd zijn voor verschillende activiteiten.

Denk hier bij aan bijvoorbeeld bel hokjes, in tegenstelling tot een grote ruimte met vaste bureaus waar iedereen tegelijkertijd aan het bellen is. Soms is het nodig om je voor een lange periode te kunnen concentreren, dat gaat moeilijker in een vaste werkplek in een open kantoorplan dan een ruimte die daar speciaal voor gemaakt is.

Soms is het nodig om met meerdere mensen samen te werken en snel te kunnen schakelen en communiceren, in zo’n geval gebruiken sommige bedrijven sta-tafels dicht bij elkaar, zodat iedereen met elkaar kan praten en dingen aan elkaar kan laten zien op de laptop. Zo zijn er tech-CEO’s die met een sta-tafel midden in hun kantoorpand staan, zodat ze alles wat er gebeurt kunnen horen en op die manier snel problemen op kunnen lossen.

Hoe past dit in mijn werkplek?

Wanneer je efficiënt wil werken is het belangrijk te weten wat de beste oplossingen zijn voor jouw specifieke problemen, dan kun je bepalen wat de beste plek is om te werken. Zo kan een flexplek vele voordelen bieden zoals netwerkmogelijkheden, dagelijkse verandering in omgeving en gemakkelijk afspraken maken. Op deze manier kun je jouw eigen productiviteit vergroten en dus ook je bedrijf efficiënter laten groeien.

Openingstijden

Bij de huur van een flexplek gelden de volgende openingstijden; de flexplek met receptie is open van 8:30 tot 18:00, en de lunchroom is open van 12:00 tot 13:30

Mogen wij u terugbellen?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Deel dit bericht:

[dt_soc_icons soc_icon_gap_between=”6px”][dt_single_soc_icon link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsharer%2Fsharer.php%3Fu%3Dhttps%253A%2F%2Fzipperz.nl%2Fover-zipperz%2F|title:Facebook||” dt_soc_icon=”dt-icon-facebook” soc_icon_size=”26px” soc_icon_bg_size=”36px” soc_icon_border_width=”0px” soc_icon_color=”#5ba928″ soc_icon_bg=”n” soc_icon_border_color_hover=”rgba(91,169,40,0.5)”][dt_single_soc_icon link=”url:https%3A%2F%2Fplus.google.com%2Fshare%3Furl%3Dhttps%253A%2F%2Fzipperz.nl%2Fover-zipperz%2F|title:Google%2B||” dt_soc_icon=”dt-icon-google” soc_icon_size=”26px” soc_icon_bg_size=”36px” soc_icon_border_width=”0px” soc_icon_color=”#5ba928″ soc_icon_bg=”n” soc_icon_border_color_hover=”rgba(91,169,40,0.5)”][dt_single_soc_icon link=”url:https%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fhome%3Fstatus%3Dhttps%253A%2F%2Fzipperz.nl%2Fover-zipperz%2F|title:Twitter||” dt_soc_icon=”dt-icon-twitter” soc_icon_size=”26px” soc_icon_bg_size=”36px” soc_icon_border_width=”0px” soc_icon_color=”#5ba928″ soc_icon_bg=”n” soc_icon_border_color_hover=”rgba(91,169,40,0.5)”][dt_single_soc_icon link=”url:https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com%2FshareArticle%3Fmini%3Dtrue%26url%3Dhttps%253A%2F%2Fzipperz.nl%2Fover-zipperz%2F%26title%3DOver%2520Zipperz%26summary%3D%26source%3D|title:LinkedIn||” dt_soc_icon=”dt-icon-linkedin” soc_icon_size=”26px” soc_icon_bg_size=”36px” soc_icon_border_width=”0px” soc_icon_color=”#5ba928″ soc_icon_bg=”n” soc_icon_border_color_hover=”rgba(91,169,40,0.5)”][dt_single_soc_icon link=”url:https%3A%2F%2Fwww.facebook.com|title:Facebook||” dt_soc_icon=”dt-icon-mail” soc_icon_size=”26px” soc_icon_bg_size=”36px” soc_icon_border_width=”0px” soc_icon_color=”#5ba928″ soc_icon_bg=”n” soc_icon_border_color_hover=”rgba(91,169,40,0.5)”][/dt_soc_icons]

Mogen wij u terugbellen?