Bart Severein huurt: Kantoorruimte met aquarium
Branche: vertaal- en tekstdiensten

Bart Severein was in de zomer van 2017 toe aan een volgende stap. “Mijn vrouw, die ook ZZP werk doet, had er een werkplek gehuurd voor een paar uur. Af en toe huurden we een werkplek als het werk meer rust nodig had dan de thuiswerkplek kon bieden. Zo hadden we al heel wat flexwerkplekken gebruikt. Dus toen mijn eigen bedrijf uit zijn thuiswerk-jasje begon te groeien, heeft ze mij ZiPPERZ aangeraden. Ze vond de mensen die er werkten en huurden leuk, de dwarsverbanden interessant, de tarieven laag en de professionele maar ook persoonlijke manier waarop Petra het vorm had gegeven leuk. Het is bovendien een prachtig ingericht pand op een perfecte locatie. Goed bereikbaar, makkelijk parkeren en een mooie frisse uitstraling.”

“Ik ben er begonnen door een bureau per uur te huren, gewoon met een laptop en twee woordenboeken. Dat werd na een maand een vast bureau en dat werd snel een 24/7 werkplek. Na de zomer werd dat vervolgens een bescheiden kantoor op de begane grond en sinds de winter heb ik op de bovenste verdieping naast het dakterras een prachtig groot luxe ingericht kantoor met schitterend uitzicht.”

“Mijn bedrijf is meegegroeid met ZiPPERZ en de huisvesting dus ook.”

“Er is geen flexplek aanbieder die zó kwaliteitsgericht is en altijd bereid is om mee te denken met je wensen. Ik werk vaak laat of ’s nachts en dat is geen enkel probleem. Ik wilde graag een niet-alledaagse inrichting en daar is volop bij meegedacht, tot aan de vloerbedekking en kleuren toe. Ik vind verder de verscheidenheid aan andere bedrijven erg prettig, er zijn veel overeenkomsten en vaak komt het tot bijzondere opdrachten onderling. Bovendien heeft iedereen een enorme drive en dat is erg motiverend.”

“Mijn werk, vertalen en teksten schrijven, vraagt soms een inspirerende maar rustige omgeving. Ik had de mogelijkheid om zo’n werkplek te creëren. Daarom kan ik nu in alle rust bergen leuk werk verzetten. “Dat is vaak tot of vanaf de kleine uurtjes, ik heb immers te maken met uiteenlopende tijdzones. Een vaste eigen werkplek waar ik 24/7 vrije toegang toe heb is daarom heerlijk. Verder zorgt ZiPPERZ voor alle andere faciliteiten, zoals printdiensten, receptiediensten, snel internet en zelfs een lunchroom met een aantrekkelijk aanbod!”

“Waar kan je in de zomer om half elf in de avond op het dakterras een drankje doen met een andere ondernemer die ook nog druk bezig is met mooie klussen?”

ZiPPERZ is ongekend servicegericht. Niets is te veel, het team staat altijd voor je klaar én heeft oor voor input van de huurders. Heel sociaal en, wat ik erg prettig vind, dezelfde drive die huurders zelf ook kenmerkt. Je zou denken dat het prijskaartje daar ook naar is, maar dat is het bijzondere: de prijzen zijn zeer schappelijk.

ZiPPERZ is in mijn ogen een perfecte locatie voor flexwerken, kleinschalige kantoorruimte en vergaderen. Op een onwaarschijnlijk mooie locatie. Zelf zit ik het liefst op de luie bank in mijn kantoor, kijkend naar het aquarium. Omdat dat de rust is die zorgt voor perfect werk. ZiPPERZ moet je gewoon proberen. Daarna wil je niet meer weg!

Mogen wij u terugbellen?