“Als expert in persoonlijk leiderschap en moeiteloos samenwerken weet ik wat belangrijk is om succesvol zaken te kunnen doen. De toegevoegde waarde van de workshopruimtes en het restaurant zijn voor mij erg belangrijk. De frisse uitstraling van ZiPPERZ en de goede service zijn absolute pluspunten. Ik voel me prettig in deze omgeving vol gedreven ondernemers.”

Lees het hele interview

Sybren van der Schaar

Ik vind het erg fijn dat de deelnemers aan onze Excel-cursussen professioneel en hartelijk worden ontvangen. Tussen de middag krijgen onze cursisten hier een lekkere lunch voorgeschoteld, zonder dat ik daar zelf niets voor hoef te organiseren. De goede bereikbaarheid en ruime, gratis parkeergelegenheid zijn natuurlijk ook belangrijke voordelen van de locatie van ZiPPERZ.

Lees het hele interview

Hans van Dijk | HR-ICT Opleidingen

“Er is geen flexplek aanbieder die zó kwaliteitsgericht is en altijd bereid is om mee te denken met je wensen. Ik werk vaak laat of ’s nachts en dat is geen enkel probleem. Ik wilde graag een niet-alledaagse inrichting en daar is volop bij meegedacht, tot aan de vloerbedekking en kleuren toe.”

Lees het hele interview

Bart Severein | Severein Services

“De locatie versterkt door het professionele karakter en de gastvrijheid mijn imago als zelfstandig ondernemer. In tegenstelling tot veel bedrijfsverzamelgebouwen is ZIPPERZ bovendien ook op zaterdag geopend. Hieruit blijkt de gastvrijheid die Petra en haar team nastreven en waarmaken.

Lees het hele interview

Zita Schwab | Personal Coach

“Ik ben veel in mijn eigen kantoor en in de spreekruimtes en maak geregeld een praatje aan de balie. Het is een hele fijne locatie om te werken en ik voel me er altijd meer dan welkom. Het is voor ons heel prettig dat we met het hele team kunnen vergaderen, lunchen en vervolgens kunnen werken. ”

Lees het hele interview

Marsha Heemskerk | HALT

“Mijn productiviteit is hier veel hoger, want thuis wordt ik afgeleid door de kinderen. ZiPPERZ werk- en vergadercenter is voor mij een ideale plek om rustig te werken in een echt kantoor. Tevens ben ik hier al een nieuwe klant tegengekomen, tijdens één van de netwerkbijeenkomsten“

Tim Roels | Qwise