Werkervaringsplaatsen, wat zijn dat eigenlijk ?

Re-integratiecoaches en werkbegeleidingscoaches huren regelmatig ruimtes bij ZiPPERZ en zo kwamen er uiteindelijk gesprekken met elkaar of we niet iets voor elkaar konden betekenen. En zoals jullie weten is de visie van ZiPPERZ ‘samen verbinden’.
Wij van ZiPPERZ geven graag mensen die door persoonlijke of zakelijke omstandigheden helaas niet meer in staat zijn geweest om in het arbeidsproces actief te zijn een nieuwe kans. Dit kunnen personen zijn die al jaren niet meer aan het werk zijn tot aan mensen die in een traject zijn gekomen omdat ze hun toenmalige werkzaamheden fysiek niet meer uit kunnen voeren.
Samen gaan we er dan voor zorgen dat ze weer het nut en de zin van het werken voelen en ervaren hoe fijn het is om samen met elkaar tot een resultaat te komen. Er zijn nu al 2 werknemers binnen ZiPPERZ die op deze wijze hebben bewezen hier thuis te horen. Als er een ‘klik is’ en ‘de wil’ is er dan is er bij ZiPPERZ heel veel mogelijk. Het is leuk en interessant om te zien wat de gedachten en werkwijze van de diverse mensen is. Uiteraard past de ene manier beter bij jou als klant als de andere manier of persoon, maar hoe mooi is het om met mensen te werken die zich ‘willen’ ontwikkelen!

Lees de gehele nieuwsbrief via Nieuwsbrief JULI 2019

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment