Circusspel voor kinderen uit Rotterdam-Zuid
Op 14 september wordt het een onvergetelijke dag voor kinderen uit Rotterdam-Zuid.

Op deze dag krijgen kinderen tussen de 8 en 12 jaar, van wie de ouders het niet breed hebben, een steuntje in de rug. Daarvoor worden de kinderen een dag meegenomen naar Circus Rotjeknor op Rotterdam Katendrecht. Tijdens deze dag wordt er met elkaar een voorstelling ingestudeerd. Zo leren zij zelfstandig nieuwe vaardigheden en leren ze samenwerken, “bouwen op elkaar”, soms zelfs letterlijk.

De kinderen krijgen ook de gelegenheid om een jaar lang circuslessen bij Circus Rotjeknor te volgen. Dat zijn creatieve en speelse lessen waarin de kinderen hun motoriek en uithoudingsvermogen verbeteren, hun zelfvertrouwen versterken, en leren te vertrouwen op elkaar.
Vaardigheden en eigenschappen die ieder kind nodig heeft!

Voor € 250 sponsor je circuslessen voor één kind, kleinere bedragen zijn uiteraard ook welkom. Jouw donatie gaat naar de Stichting Vrienden van Circus Rotjeknor, een ANBI Stichting.


Scan bovenstaande QR-CODE en je kunt direct doneren!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door de Rotary Club Nieuwe Dag

Lees de gehele nieuwsbrief via Nieuwsbrief JUNI 2019

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment