Het Greenstand kantoorgebouw is sinds een aantal jaar bezig met vernieuwing. Sinds in 2016 het gebouw is overgenomen door een nieuwe eigenaar zijn er meerdere positieve veranderingen gekomen.
Zo heette het gebouw voorheen Grandstand, waren er nog geen moderne voorzieningen zoals nu en waren ook wij van ZiPPERZ nog niet aanwezig. Sinds juni 2017 is ZiPPERZ gevestigd in het Greenstand gebouw.

Het gebouw is gemoderniseerd en voorzien van nieuwe duurzame installaties, een nieuwe binnentuin en een dakterras met een prachtig uitzicht waar je heerlijk kan genieten van de zon, lekker kunt lunchen, even pauze kan houden of gewoon werken uiteraard.

In samenwerking met de eigenaar willen wij “Greenstand” steeds meer renoveren, daarom is er sinds kort een nieuwe scooterparkeerplaats en een nieuw beveiligingssysteem bij onze fietsenstalling waardoor je met zekerheid je fiets of scooter bij ons kan plaatsen. Ook hebben wij een fietsenhok waar je gebruik van kan maken, meer informatie hierover kan je vragen bij de receptie.

 

Lees de gehele nieuwsbrief via Nieuwsbrief APRIL 2019

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment