contact

Niet langer Zelfstandig Zonder werkPlek in Rotterdam

Met ZiPPERZ Business Center ben je niet langer ‘Zelfstandig Zonder representatieve werkPlek’

Daar sta je dan ZZP’er [Zelfstandige Zonder Personeel] in Rotterdam, na een afspraak, voor de rest van de dag op zoek naar een werkplek. De laptop hangt zwaar in je schoudertas. Je staat, alzijnde verdwaald, op een industrieterrein. Welke horecagelegenheid is op dit tijdstip open voor wat WIFI-bereik?

Thuiswerken

Steeds vaker zoek je in de buurt van de [wisselende] locatie[s] waar je moet zijn een dergelijke oplossing: Thuis werken is moeilijk met [een] kinderen die vroeg in de middag uit school komen en twee keer per uur met een probleem of een verzoek komen. Een ouder die thuis is, geldt als beschikbaar, aan het werk of niet.

 

Café

Vandaag is in het eerste café, van de drie die je online hebt opgezocht, het draadloze netwerk [Wi-Fi] defect. In het tweede laat de ober nors weten dat het bijna lunchtijd is: Laptop gebruikers ongewenst dus. In het derde, een koffiehuis, zit de enige hoek waar genoeg dekking van het Wi-Fi netwerk is, vol kakelende dames. Eigenlijk staat de muziek ook te hard bedenk je wanneer je deze club verlaat. Een meisje verwijst je naar McDonald’s. Daar neem je een koffie. Jouw vierde tent, maar de Wi-Fi is sloom en naast je wordt een kinderpartijtje vrolijk gevierd. Ook kun je niet naast een stopcontact zitten en weet je dat je naar friet ruikt zodra je de deur uitgaat. Ons advies: Wegwezen! Wij hebben de oplossing voor je. Een goedkope, representatieve werkplek met een eigen horecagelegenheid in ons kantoorcomplex.

Een goede werkplek in een representatief kantoorpand

Op een dag probeer je maar eens zo’n werkplek in een zogenaamd flexkantoor. Je huurt er spreek – en vergaderruimte per uur, of alleen een werkplek.  In Rotterdam zie je door de bomen amper nog het kantoortuinbos, blijkt uit een vlotte zoektocht op internet. Je gaat naar ZiPPERZ Business Center. Bij elk bezoek aan de koffieautomaat raak je wel met iemand aan de praat. Het is duidelijk dat netwerken hier in de cultuur past.  Je krijgt een eigen sleutel en komt wanneer het jou het beste uitkomt. Je hebt, in goed overleg, de beschikking over een spreekruimte en geschikte ruimte om klanten te ontvangen voor bijvoorbeeld een workshop en of training. Er is verse koffie, thee en lunch. Ook staat er een kopieermachine tot jouw beschikking, nogal altijd onontbeerlijk in deze tijd van papierloos vergaderen. We vergeten nog te vertellen dat je bij Zippers Business Center je auto parkeert zonder er iets extra’s voor te betalen en dat is eigenlijk ook wel zo gastvrij voor jouw bezoek.

Wij van ZiPPERZ Business Center lopen al een tijdje meer in kantoorland en bieden je een op hoogte verstelbaar bureau en een bureaustoel aan. Horen we je nu denken: Hier wil ik vaker naar toe?

contact

 

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply