contact

Wie is Petra Brand Pietersma

Over Petra:
“Mensen komen bij mij, omdat ik ze zie”

Ik ben Petra en ik ben een sociale verbinder. Zorgen en ontzorgen is mijn tweede natuur. Je zou me ook kunnen zien als een bezielde gastvrouw. Ik weet vaak wat jij nodig hebt, zonder dat je het hoeft te vragen. Daar geniet ik intens van en vergt van mij weinig tot geen inspanning, het zit in mijn DNA. Door dienstbaar te zijn aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling voel ik me een nog completer mens. Vanuit die gedrevenheid, want dat is het, voelen mensen zich thuis bij mij. Mensen komen bij mij omdat ik ze zie. En omdat ik daar vervolgens iets mee doe, maakt dat je je gezien en gehoord voelt.

What you see is what you get!

Ik ben een flapuit en ik draag mijn hart op mijn tong. Ik zeg wat ik denk, voel en ervaar, en als ik het niet doe, dan zie je dat aan mijn gezicht. Ik kan niet anders dan open, oprecht en spontaan zijn, en daardoor voelen mensen zich snel op hun gemak bij mij. Ik zie jou voor wie je bent, wat je doet komt daarna. Dat maakt mij uniek in mijn gastvrijheid. Want mijn gastvrijheid gaat verder dan het verzorgen van een kop koffie of thee. Het gaat over het creëren van een geïnspireerde omgeving waar jij jezelf, zowel zakelijk als persoonlijk kan ontwikkelen.

Mijn zaak is wie ik ben

ZiPPERZ is een verlengstuk van wie ik ben, waar ik in geloof en waar ik voor sta. Ik breng mensen bij elkaar en in verbinding. Ik zorg ervoor dat je zelfstandig kan werken en toch het gevoel hebt dat je collega’s hebt. Ik geloof namelijk dat je zelf kapitein bent van je eigen schip, maar je hoeft het niet alleen te doen. Goede ideeën en oplossingen komen in mijn beleving sneller tot stand als je ze deelt. Dat vraagt een bepaalde betrokkenheid van mij, maar ook van jou als klant. Maar op de één of andere manier gaat dat vanzelf als je je aansluit bij mij en mijn bedrijf. En ik weet zeker dat je binnen no time de waarde ervan gaat zien. Als je met mij gaat werken dan weet je zeker dat:

  • je verzekerd bent van een geweldige werkplek!
  • alles aanwezig is wat je nodig hebt om te ontwikkelen en geïnspireerd te blijven
  • ik met je meedenk en -werk aan je persoonlijke en zakelijke zichtbaarheid
  • je nooit meer hetzelfde kijkt naar service en gastvrijheid 😉

Wil je eens van gedachten wisselen over wat ik voor je kan betekenen?

Mail of bel me!

secretariaat@zipperz.nl
06-15064123