contact

Wie is Petra Brand-Pietersma?

Petra Brand-Pietersma 

“Mensen komen bij mij, omdat ik ze zie”

Ook als je haar (nog) niet goed kent, heb je al snel in de gaten dat ze een gave heeft om mensen te verbinden. Ont-zorgen is dan ook haar tweede natuur. Je kunt Petra het beste typeren als een ‘bezielde gastvrouw’. Ze weet vaak wat jij nodig hebt, zonder dat je het aangeeft. Geeft antwoord op vragen die je nog niet eens gesteld hebt en geniet daar intens van. Het vergt zichtbaar weinig tot geen inspanning omdat het in het DNA van Petra zit. Door dienstbaar te zijn aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling voelt zij zich een nog completer mens. Vanuit die gedrevenheid, want dat is het, voelen mensen zich al snel thuis bij haar. “Mensen komen bij mij omdat ik ze zie. En omdat ik daar vervolgens iets mee doe, maakt dat je je gezien en gehoord voelt’, aldus de Rotterdamse ondernemer.

What you see is what you get!

Voor mensen zoals Petra is de beeldspraak ‘Wat je ziet, is wat je krijgt’ gemaakt.

“Ik ben een flapuit en ik draag mijn hart op mijn tong. Ik zeg wat ik denk, voel en ervaar en als ik het niet doe, dan zie je dat aan mijn gezicht. Ik kan niet anders dan open, oprecht en spontaan zijn, en daardoor voelen mensen zich snel op hun gemak bij mij. Ik zie jou voor wie je bent, wat je doet komt daarna.

Dat maakt mij uniek in mijn gastvrijheid. Want die gaat verder dan het verzorgen van een kop koffie of thee. Het gaat over het creëren van een geïnspireerde omgeving waar jij jezelf, zowel zakelijk als persoonlijk kan ontwikkelen. Als het niet klikt tussen ons dan hebben we dat hoogstwaarschijnlijk bij de kennismaking al in de gaten.”

De vent maakt de tent

ZiPPERZ Business Center is een verlengstuk van wie ik ben, waar ik in geloof en waar ik voor sta vanwege de inspirerende verbinding die het mogelijk maakt. “Ik zorg ervoor dat je zelfstandig kan werken en toch het gevoel hebt dat je collega’s hebt. Ik geloof namelijk dat je zelf kapitein bent van je eigen schip, maar je hoeft het niet alleen te doen. Goede ideeën en oplossingen komen in mijn beleving sneller tot stand als je ze deelt. Dat vraagt een bepaalde betrokkenheid van mij, maar ook van jou als klant. Op de één of andere manier gaat dat vanzelf als je je aansluit bij ZiPPERZ Business Center. Ik ben ervan overtuigd dat je binnen no time de waarde ervan gaat zien. Bezoek ZiPPERZ Business Center en beleef dat:

  • je verzekerd bent van een geweldige werkplek!
  • alles aanwezig is wat je nodig hebt om te ontwikkelen en geïnspireerd te blijven
  • ik – ook buiten kantooruren – bereid ben met je mee te denken over ‘zichtbaarheid’
  • je nooit meer hetzelfde kijkt naar service en gastvrijheid