contact

Visie, missie ZiPPERZ Business Center

Aangenaam, ik ben Petra Brand-Pietersma en ik run ZiPPERZ Business Centre. Een business platform voor zelfstandigen en ondernemers om, zowel flexibel als vast te werken en te ondernemen. Het is mijn ambitie bij te dragen aan persoonlijke en zakelijke ontwikkeling van andere ondernemers want daarmee haal ik zoveel mogelijk plezier uit mijn ondernemerschap! Als ondernemer weet ik hoe het is om opgeslokt te worden door de dagelijkse dingen en de waan van de dag. Gewoonweg omdat je als ondernemer aan zoveel dingen tegelijk moet denken.

In deze tijd is het niet alleen werken en groeien binnen jouw vakgebied: Je hebt te maken met een snel veranderende wereld, zowel online als offline. Waar jij continue moet balanceren en keuzes moet maken, om niet overspoeld te raken. Als jij jezelf hierin herkent dan ben je bij ZiPPERZ Business Center aan het juiste adres. Mijn eigen ervaring als ondernemer is, dat als de basis goed is, jij en je bedrijf blijven groeien. En dat is precies wat ZiPPERZ Business Center biedt:

  • een plek waar je autonoom kunt werken, maar het gevoel hebt dat je bij een team hoort
  • een plek waar service en ontzorgen een way of life is
  • een plek waar ruimte is voor ontwikkeling in de breedste zin van het woord
  • een plek waar alle tools aanwezig zijn om geïnspireerd aan de slag te gaan, elke dag weer.


“Bij ZiPPERZ Business Center werken inspirators, binnen hun eigen vakgebied”

Bij ZiPPERZ Business Center is er altijd ruimte voor ondernemers die in de basis werken aan persoonlijke en zakelijke groei en of daar een directe link mee hebben. Deze bedrijven snappen dat het één niet zonder het ander kan. Het zijn in ieder geval bedrijven die van nature een intrinsieke motivatie hebben om de wereld een stukje mooier te maken met wie ze zijn en wat ze doen. Het zijn inspirators binnen hun eigen vakgebied, en ze leven wat ze zelf verkondigen. Ze werken autonoom, maar in verbinding en zijn altijd in ontwikkeling.

Dus ben jij op zoek naar een geïnspireerde werkplek en of:

  • gespreksruimte
  • coachruimte
  • vergaderruimte
  • workshopruimte

dan wacht ik op jouw telefoontje of mailtje en maak ik tijd in mijn agenda vrij voor onze rondleiding.