contact

Rick Kegel

Naam: Rick Kegel

Bedrijf: Ihupani

De naam Ihupani komt uit het Hawaiaans en betekend zowel “man met wijsheid” als hij die met raad en daad bijstaat. Ihupani is een ict consultantbureau, die verschillende processen ondersteunt. Met name software ontwikkeling en informatie analyse. Ihupani kunnen we duidelijk in de branche ICT indelen.

Waar Rick Kegel de motivatie vandaag haalt om zelfstandig te werken? Het resultaat, de klanten, die blij zijn met het eindresultaat. De voldoening om voor jezelf te werken is volgens hem de vrijheid in het bepalen wat je wel en niet kan doen. En hoe je dingen moet doen. Geen regels en geen verantwoording moeten afleggen.

Neem een kijkje op de website. www.ihupani.nl

20131029_Rick kegel350

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds juli 2012 maakt hij af en toe gebruik van de flexwerkplekken bij Zipperz. Rick vind dat je bij ZiPPERZ prima kan werken , hij is hier heel tevreden over. Of ZiPPERZ de ideale werkplek is voor een ondernemer? Antwoord hij: “het ligt eraan waar je, je in specialiseert. Het is prima voor het netwerken, de bereikbaarheid en niet te vergeten de gratis parkeergelegenheid. ” Rick vindt dat ZiPPERZ Business Center toch wel dat sociale thuis gevoel uitstraalt. Hij voelt zich prima op zijn plek , en altijd welkom!