contact

Marieke Wouters

Naam: Marieke Wouters

Bedrijf: Fimar

Als jij schulden hebt, en je hebt er hulp bij nodig dan kan je terecht bij Fimar. Fimar is een bedrijf die we kunnen indelen in de Financiële sector maar ook de sociale, omdat je mensen helpt. Het is een bedrijf die mensen helpt met hun schulden. Daarnaast doet Marieke Wouters ook aan budgetcoaching en bewindvoering.

De voldoening om voor jezelf te werken is volgens Marieke dat je alles in eigen handen hebt. Alles wat je doet is een verbetering voor je eigen onderneming. De vrijheid die je hebt om beslissingen te nemen en geen verantwoording moet afleggen aan een baas. De motivatie om zelfstandig te werken is dat je je werk leuk moet vinden en dat je er ook goed aan verdient.

Neem een kijkje op de website: www.fimar.nl

1146856_1020175099Marieke350

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marieke Wouters maakt al sinds het jaar 2012 ongeveer 2x in de week gebruik van de spreekruimte bij ZiPPERZ, dit bevalt haar prima. Zij vindt dat het hier allemaal prima is, en dat je klanten voor je opgevangen kunnen worden is al helemaal goed geregeld. Volgens Marieke is ZiPPERZ de perfecte plek voor Fimar, het is makkelijk te bereiken met auto en OV, en ook prima betaalbaar. Ondanks dat zij alleen van de spreekruimte gebruik maakt vindt ze het prima dat je andere ondernemers tegen kan komen en de kans hebt om hier dus te netwerken.