contact

Maarten van der Zanden

Naam: Maarten van der Zanden

Bedrijf: Priman Staffing Solutions

Maarten van der Zanden werkt als als HR Consultant bij het bedrijf PRiMAN.

PRiMAN is een van de gevestigde bedrijven bij Zipperz, die samen meer rendement willen halen uit de talenten van mensen. De meeste voldoening om uit het werk haal je op het moment dat je 100% achter de visie staat en je kwaliteiten in kunt zetten om dit doel te verwezenlijken. De motivatie om zelfstandig te werken is afhankelijk van de mens zelf: Kan je jezelf motiveren ook in mindere tijden?

Als HR consultant adviseert Maarten zijn klanten bij de Werving & selectie, teamontwikkelingen en organisatieveranderingen. Wil je eens kennismaken met Maarten neem dan vrijblijvend contact  met hem op.

Neem een kijkje op de website www.Priman.nl

 

maarten van der zande2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds maart van het jaar 2012 maakt hij minstens 3 x per week gebruik van de flexwerkplekken bij ZiPPERZ. Op de vraag of Maarten het naar zijn zin heeft bij Zipperz is het antwoord JA ! , dicht bij de snelweg en je kan er prima werken. Als je de behoefte hebt om even alleen te werken in de stille ruimte kan dat, als je onder een leuke groep wilt werken is dit ook mogelijk. De faciliteiten, die ZiPPERZ heeft zijn ideaal. Bij ZiPPERZ krijg je te maken met andere ondernemers dit is volgens Maarten een plus punt want zo leer je andere branches kennen. Afhankelijk met wat je je bezighoudt kan ZiPPERZ de ideale werkplek zijn.