contact

John Wang

Naam: John Wang

Bedrijf: Vanlijnn Travel

Branche: Toerisme

Ik ben in september 2013 gestart. Ik houd me bezig met het organiseren van reizen naar Nepal, China en Tibet. Ik organiseer groepsreizen maar met name reizen op maat. Mijn missie is om klanten een reis aan te bieden tegen een scherpe prijs in ruil voor een goede service. Ik onderscheid me door mijn persoonlijke aanpak en klantgerichtheid. Er is altijd een snellere afhandeling met lokale agenten doordat ik de Chinees taal goed beheers. Door een goede samenwerking met verschillende vluchtaanbieders kan ik vliegtickets aanbieden met flexibele voorwaarden die niet te vinden zijn op het internet.

De voldoening voor jezelf te werken is volgens John de zelfstandigheid. Je weet het hele bedrijfsproces te besturen. Mijn talent ligt bij het organiseren van reizen.

Website: www.vanlijnn.nl

Sinds John bij ZiPPERZ een werkplek heeft, gaat het een stuk beter met zijn onderneming. Hij heeft zijn website afgerond, geeft presentaties en heeft ook een talentenscan gedaan. Hierdoor weet hij precies welke werkzaamheden bij hem passen. Ook heeft hij er meer respect voor andere mensen van gekregen.