contact

Jan Prins

Jan Prins – PRiMAN Staffing Solutions

Klik hier voor de website van Priman Staffing Solutions

Jan Prins is een connector. En oprichter en directeur van PRiMAN Staffing Solutions BV. Hij koppelt diepe kennis van IT en business processen aan ruime ervaring met people management (werving & teams). Meer aandacht voor de persoon dan gemiddelde IT of business manager en meer verstand van de techniek en de business dan de gemiddelde HR manager. Verandermanagement begint bij hem niet bij het harkje maar bij de inhoud: bij mensen, producten en processen. Zijn credo: op technologie schrijf je af en op mensen schrijf je bij. Hij is afgestudeerd ingenieur in technologie management (TU Eindhoven) en gecertificeerd TMA® trainer, geregistreerd Gateway™ Reviewer en zelf benoemd Scrum coach.

Vanaf het begin van zijn carrière is Jan Prins betrokken geweest bij vele initiatieven, reorganisaties en projecten. Vaak met als gemene deler een innovatie of nieuwe business. De belangrijkste les die hij daaruit geleerd heeft is dat het de individuele kwaliteiten van de mensen zijn die het succes bepalen. Een briljant plan mislukt als de uitvoering wordt overgelaten aan incompetente mensen. Van een nieuwe strategie komt niets terecht als de mensen die strategie moeten uitvoeren niet capabel zijn of niet goed worden aangestuurd. Zijn motto: performance is mensenwerk.

Jan is vader van 3 kinderen en woont samen met Clarice in Barendrecht. Hij is een zeezeiler en doet verder aan hardlopen, skiën, mountainbiken en squashen. Ook is hij basketbal trainer van de mini’s (u10). Hij is daarnaast politiek actief binnen de VVD en bestuurlijk bij PowNed. Hij is columnist bij managementsite en blogger bij Rectec. Hij houdt van gadgets, vindt vooral alles van Apple te gek, en heeft een open mind voor innovatie.

Ik ben vanaf het begin al razend enthousiast over zipperz. Ik werk veel met freelancers en het is handig dat zij gelijk kunnen aanschuiven en werken als we samen een project hebben. Zipperz bespaart me ook tijd omdat ik nu niet meer standaard overal op bezoek ga maar zakenrelaties ook weleens laat langskomen. De vergaderruimte is daarvoor geschikt, maar het gebeurt ook dat we aan de bar beginnen en blijven hangen. Bovendien geef ik trainingen en workshops en het is fijn om daarvoor een eigen ruimte goed ingerichte ruimte te hebben. De lunch is ook erg goed. Het is een mooi moment om even niet over je eigen werk te praten. Omdat iedereen met zulke diverse zaken bezig is vind het ook weer heel inspirerend en interessant. Ik heb er zelfs al een nieuwe klant aan overgehouden! Voor mij is zipperz helemaal ideaal.