contact

Frank Rosendahl

Naam: Frank Rosendahl

Bedrijf: T2C

T2C is 9 jaar geleden gestart en is een professionele organisatie, bestaande uit business coaches, die zich samen met u richt op het testen, trainen, coachen en begeleiden van uw huidige én nieuwe medewerkers. Onze onderscheidende en zeer persoonlijke aanpak leidt in alle gevallen tot zeer goede en blijvende resultaten, zowel op korte als op lange termijn. Het bedrijf T2c kunnen we indelen in de branche training en coaching.

De meeste voldoening om voor jezelf te werken is volgens Frank de vrijheid die je hebt. Geen verantwoording moeten afleggen aan een baas. De motivatie om zelfstandig te werken heeft volgens hem te maken met je gedrag en karakter , het is iets wat binnen zit.

 

Neem een kijkje op de website. www.t2c.nl

Frank Rosendahl T2C Zipperz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frank huurt al sinds Januari 2013 een van de spreekruimtes bij ZiPPERZ , hij heeft het er prima naar zijn zin. Je kan er rustig je gesprekken voeren, hij vindt de aparte spreekruimtes dan ook perfect want daar maakt hij gebruik van. De voordelen van ZiPPERZ zijn, dat het goed toegankelijk is ,er altijd ruimte is en de sfeer en vriendelijkheid ook. Dat je met andere ondernemers te maken krijgt is een groot voordeel omdat je op deze manier goed je ervaringen kunt uit wisselen.