contact

Evert Bal

Naam: Evert Bal

Bedrijf: Usablecopy

De naam Usablecopy is een combinatie van woorden Usability en Copywriting. Met Usablecopy wil Eevert de mensen helpen om informatie van het internet op een effectieve manier in te zetten. Usablecopy kunnen we indelen in de branche communicatie media en ict.

Waar een ondernemer de motivatie vandaan haalt om zelfstandig te werken? Is volgens Evert de uitdagende opdrachten , de mensen waar je voor werkt en de waardering die je  hiervoor krijgt. De meeste voldoening om voor jezelf te werken is de vrijheid de flexibiliteit en avontuur volgens hem.

Neem een kijkje op de website. www.usablecopy.nl

20131022_evert 350

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evert Bal zit sinds mei 2013 bij ZiPPERZ en heeft het prima naar zijn zin. Hij maakt op verschillende dagen gebruik van de flexwerkplekken en hij kan prima doen wat hij moet doen. Evert  denkt dat de faciliteiten die ZiPPERZ te bieden heeft goed aansluiten bij de wensen van de ondernemers. Een groot voordeel is dat je bij ZiPPERZ te maken krijgt met andere  ondernemers je bouwt een band met de mensen die er zitten. Je inspireert elkaar en je leert van elkaar.