contact

Auke Jongbloed

Naam: Auke Jongbloed
Bedrijf: Jongbloed online marketing en media
Websitewww.aukejongbloed.nl
Contact: auke@jomm.nl Of bel me op 0628113752

auke-zipperzMijn klanten zijn bedrijven met ambitie: op internet uitblinken en doorgroeien. Omzet verhogen op een gestructureerde en weloverwogen wijze betekent voor mij mee ondernemen op een persoonlijke en vriendelijke manier. Samen kiezen voor efficiënte en een geïntegreerde marketing aanpak die zich richt op de lange termijn.

Ik help je met een uitgewerkte online marketing strategie waarbij ik 3 verschillende kanalen aanbied namelijk Website, Search en Display. De beste resultaten worden behaald wanneer de 3 kanalen geïntegreerd worden ingezet waarbij de kanalen elkaar versterken en zo een hoger rendement behalen. Dat is dan ook wat het liefst doe, gewoon omdat dat het beste werkt in een steeds complexer en concurrerender online omgeving.

Neem een kijkje op de website. www.aukejongbloed.nl

Werken bij ZiPPERZ

Ik werk met heel veel plezier in ZiPPERZ en ondanks dat ik vaak ook op andere plekken werk zie ik ZiPPERZ als mijn vaste werkplek. Als ZZPer is het eenzaam werken in je eentje van uit huis.

Een flexibele werkplek met andere ondernemers geeft me de mogelijkheid om met andere ondernemers te spreken, van gedachten te wisselen en creëert kansen.