contact

Persbericht Opening ZiPPERZ Business Center

Officiële opening ZiPPERZ Business Center 
Donderdag 2 november heropent ZiPPERZ Business Center officieel haar spiksplinternieuwe deuren.
Het complex in Rotterdam-Zuid biedt flexibele kantoorruimte, vergaderruimte, spreekruimte en workshopruimte. Al voor de opening telt ZiPPERZ Business Center twaalf leden uit zeer diverse branches, van een App-bouwer tot een HR-manager.

Expert  van ‘werkend Nederland’
De onderneemster Petra Brand-Pietersma brengt ongekend veel ervaring mee als spin in het web van ‘werkend Nederland’. Zo zwaaide zij als teamleider bij Notuleerservice Nederland de scepter in het vlot en vlekkeloos organiseren van de verslaglegging van duizenden bijeenkomsten. “Het is onontbeerlijk om daarbij ook altijd goed rekening te houden met de akoestiek in de ruimte zodat de notulist daadwerkelijk een optimale samenvatting kan fabriceren. Door mijn jarenlange ervaring ken ik de meeste vergaderlocaties dan ook in Nederland. Je mag van ons verwachten dat wij het beste toegepast hebben bij de nieuwbouw van ZiPPERZ Business Center”, aldus Petra.

Flexibele kantoorruimte
Met het concept speelt ZiPPERZ Business Center in op een groeiende behoefte aan flexibele kantoorruimte: “Er komen steeds meer ondernemers en ZZP-ers die niet in een café of thuis willen werken, maar op een ‘echt’ kantoor. Toch wil je niet vastzitten aan jarenlange huurcontracten. Je wilt dat je werkplek net zo flexibel is als jouw onderneming.” Uit onderzoek blijkt dat je op flexibele werkplekken een hogere productiviteit bereikt. Ook creëer je een betere balans tussen werk- en privé. ZiPPERZ Business Center biedt door de diversiteit aan leden volop netwerkkansen. Een enthousiast lid:“Ik heb er tijdens de lunch al een nieuwe klant aan overgehouden.”

Kwaliteitssprong Rotterdam-Zuid
ZiPPERZ Business Center draagt bij aan de ‘kwaliteitssprong Rotterdam-Zuid’. Nu de nieuwe Kuip niet op het bedrijventerrein ‘Stadionweg’ komt, kon het gebied wel een oppepper gebruiken.

ZiPPERZ Business Center is gelegen aan de Olympiaweg 4-14. De locatie is uitstekend bereikbaar en bevindt zich vlakbij afrit 24 Feyenoord aan de A16. We hebben alvast een gratis parkeerplaats voor jou gereserveerd.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply