contact

opening Zipperz Business Center Rotterdam

werkplek, spreekruimte, workshopruimte rotterdamOpening ZiPPERZ Business Center Rotterdam-Zuid- een professionele werkplek voor de ondernemer van nu!
Wethouder Hamit Karakus opent op vrijdag 15 juni om 16:00 uur ZiPPERZ Business Center.
Het complex op Rotterdam-Zuid biedt flexibele werkplek (ken), kantoorruimte, vergaderruimte, spreekruimte en workshopruimte. Bij de opening telt ZiPPERZ al twaalf leden uit zeer diverse branches, van een App-bouwer tot een HR-manager.
Flexibele kantoorruimte
Met het concept speelt ZiPPERZ directeur Clarice de Bruin in op een groeiende behoefte aan flexibele werkplek en kantoorruimte: “Er komen steeds meer ondernemers en ZZP-ers die niet in een café of thuis willen werken, maar op een kantoor. Toch wil je niet vastzitten aan jarenlange huurcontracten. Je wilt dat je werkplek net zo flexibel is als jouw onderneming.” Uit onderzoek blijkt dat je op flexibele werkplek (ken) een hogere productiviteit bereikt. Ook creëer je een betere balans tussen werk- en privé. Het business center biedt door de diversiteit aan leden volop netwerkkansen. Een enthousiast lid:“Ik heb er tijdens de lunch al een nieuwe klant aan overgehouden.”
Kwaliteitssprong Rotterdam-Zuid
ZiPPERZ draagt bij aan de ‘kwaliteitssprong Rotterdam-Zuid’. Nu het duidelijk is dat de nieuwe Kuip niet op het bedrijventerrein ‘Stadionweg’ komt, kan het gebied wel een oppepper gebruiken.
De enthousiaste onderneemster is dan ook al bezig om met bedrijven in de omgeving samen te werken. De Bruin: “Samen met Loogman Carwash hebben we een interessante actie en ook met Shurgard is er een samenwerking. ”
Band met onderwijs
De onderneemster brengt jarenlange onderwijservaring met zich mee naar ‘Zuid’. Ze werkte als docent economie op een VMBO-school. De Bruin: “Ik heb met veel plezier les gegeven op een business school in Rotterdam-Zuid, maar wilde de stap naar het ondernemerschap maken.” De band met het onderwijs zal ze echter nooit helemaal verbreken “Ik wil gaan werken met stagiaires. Tijdens de opening komen er ook een aantal VMBO-leerlingen helpen.”

ZiPPERZ is gelegen aan de Stadionweg 37A. De locatie is uitstekend bereikbaar en bevindt zich vlakbij afrit 24 Feyenoord aan de A16. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply