contact

Start nu ook met een professionele werkplek! bij ZiPPERZ

Een flexibele werkplek bij Zipperz Business Center

ZiPPERZ |WORK MEET INSPIRE |
location manager Zipperz Business Center
Na 10 jaar op een aantal scholen lesgegeven te hebben als VMBO docent, economie en handel, vond ik dat het tijd was voor iets anders, iets waar ik energie van zou krijgen. Met een aantal creatieve ideeën om als ondernemer te starten, besloot ik mijn baan gedeeltelijk op te zeggen. Ik wilde om de kosten te besparen vanuit huis gaan werken, maar ik wist dat ik snel afgeleid zou worden; een wasje, een boodschap vergeten en een thuis moederende buurvrouw in de buurt….

FLATFEE TARIEF

Om een succes te maken van mijn onderneming, wist ik dat dat anders zou moeten. In een café zitten of in de bibliotheek vond ik geen oplossing. Ik keek wat rond op internet en vond een aantal co-werkplek (ken) en flexwerkplek (ken), maar bij veel van deze betaal je per uur met een strippenkaart. De econoom in mij wist, dat ik dan zou gaan rekenen… als ik nu 4 uurtjes op een flexibele werkplek ga zitten, ben ik weer 14,- kwijt…., dan blijf ik toch maar thuis zitten. Ik zag ook wel flexwerkplekken voor een all-in tarief, maar deze vond ik erg duur. Toen kwam ik op het idee om zelf een werkplek te maken voor startende ondernemers, interimmers en zzp’ers, die net als ik één of meer dagen thuiswerken, voor een schappelijk, laag flatfee tarief.

FLEXWERKERS

Al bekend met vastgoed, kende ik  een leegstaand pand in Rotterdam Zuid en zo werd ZiPPERZ een feit. Inmiddels werken hier  recruiters, financieel planners en ondernemers in de transport en logistiek. Ik werk hier natuurlijk ook aan mijn bedrijf en ik vind het fantastisch. Het is namelijk veel leuker om “naar mijn werk” te gaan en “collega’s” te hebben als ondernemer. Ondertussen organiseren we ook netwerkborrels en –lunches met én zonder workshop in onze gezellige lounge en professionele workshopruimte annex vergaderruimte.

TIJDWINST

Een ander voordeel van het hebben van een professionele flexibele werkplek is het kunnen ontvangen van prospecten of klanten. Je haalt tijdwinst, doordat je niet meer naar de klant of prospect gaat, maar je laat ze naar jouw professionele flexibele werkplek met spreekruimte komen. En indien de spreekruimte vrij is betaal je hiervoor niets extra’s! Tevens mag je het adres van ZiPPERZ gebruiken als zakelijk adres, wel zo professioneel!

Neem nu ook een kijkje bij ZiPPERZ, want dan heb je de P’s van Plaats en Presentatie alvast prima geregeld!

BEREIKBAARHEID

We zijn gevestigd vlakbij de A16 Ring Oost van Rotterdam.
ZiPPERZ is uitstekend bereikbaar met de auto en heeft voldoende gratis parkeerplaatsen. Tevens zijn we goed bereikbaar met het ov. Tramlijn 23 (vanaf cs) stopt tegenover de deur.

Hartelijke groet,

Oprichter: Clarice de Bruin

Vestigingsmanager: Johan Brand

06-39291162

secretariaat@zipperz.nl

This Post Has 0 Comments

Leave A Reply