contact

Wat zeggen anderen over een werkplek bij ZiPPERZ Business Center Rotterdam

Wat zeggen anderen over een werkplek bij Zipperz Business Center Rotterdam

———————–

De ontvangst was allerhartelijkst en tijdens de gezamenlijke lunch werd er spontaan ge-netwerkt. Wat aangeeft dat er een open, ondernemende energie is. Ik heb aan mijn twee uur durende bezoek mooie contacten overgehouden.Succes nog en we zien elkaar vast weer!

Hartelijke groet,

Monica van Dixhoorn

————————

“,maar dat is toch fantastisch een professionele werkplek voor 99,- per maand” Kees Zegers schrijver van het boek – Startkapitaal, 100 adviezen voor succesvol ondernemen.

————————-

“Ongelofelijk een werkplek met airco met uitzicht op de kuip voor 99,- per maand.” Vincent Everts CEO bij Innovader

————————–

Al geruime tijd was ik op zoek naar een geschikte werkplek. Daarnaast zocht ik een trainingsruimte om workshops te geven.  Huren is voor mij geen optie aangezien ik de ruimtes incidenteel gebruik.Voor mij biedt Zipperz de oplossing.  Bij Zipperz kun je flexibel gebruik maken van een professionele werkplek, er is een spreekkamer om mijn klanten te ontvangen en voor het geven van mijn workshops is een trainingsruimte beschikbaar. Last but not least –> er heerst een informele sfeer en heb je de gelegenheid te sparren met andere professionals.

Miranda Hartensveld Interim, Financial Life Planner (FFP RPLP) en Professional coach

————————–

“Mijn productiviteit is hier veel hoger, want thuis wordt ik afgeleid door de kinderen. Zipperz is voor mij een ideale plek om rustig te werken in een echt kantoor. Tevens heb ben ik hier al een nieuwe klant tegengekomen, tijdens één van de netwerkbijeenkomsten “

Tim Roels – Qwise

 

This Post Has 1 Comment

  1. Chestainy Hijnes schreef:

    Ik vind dat de website er keurig uitziet. De kleuren combineren goed, het automatische veranderen van foto’s en de kort samengevatte teksten over het bedrijf Zippers. Nou is het erg handig want, je kunt dus duidelijk alles vinden zowel het contact met Zipperz als de tarieven en het aantal verschillende spreekkamers met daar het maximale aangegeven personen.Je ziet ook welke mensen hier werken en wat hun functies zijn zo kun je snel iemand vinden die je op dat moment nodig hebt. Zipperz is een rustgevende plek waar je dus geconcentreerd kan werken. Dit is mijn leukste stage ervaring. leuke, grappige en vriendelijke collega’s en ook nog eens een mooi uitzicht.

Leave A Reply