contact

Wat zeggen anderen over een werkplek bij ZiPPERZ Business Center Rotterdam

Wat zeggen anderen over een werkplek bij ZiPPERZ Business Center Rotterdam

———————–

De ontvangst was allerhartelijkst en tijdens de gezamenlijke lunch werd er spontaan ge-netwerkt. Wat aangeeft dat er een open, ondernemende energie is. Ik heb aan mijn twee uur durende bezoek mooie contacten overgehouden. Succes nog en we zien elkaar vast weer!

Hartelijke groet,

Monica van Dixhoorn

————————

“Maar dat is toch fantastisch een professionele werkplek voor 99,- per maand” Kees Zegers schrijver van het boek – Startkapitaal, 100 adviezen voor succesvol ondernemen.

————————-

“Ongelofelijk een werkplek met airco en uitzicht op de kuip voor 99,- per maand.” Vincent Everts CEO bij Innovader

————————–

Al geruime tijd was ik op zoek naar een geschikte werkplek. Daarnaast zocht ik een trainingsruimte om workshops te geven.  Huren is voor mij geen optie aangezien ik de ruimtes incidenteel gebruik.Voor mij biedt ZiPPERZ Business Center de oplossing.  Bij ZiPPERZ Business Center kun je flexibel gebruik maken van een professionele werkplek, er is een spreekkamer om mijn klanten te ontvangen en voor het geven van mijn workshops is een trainingsruimte beschikbaar. Last but not least –> er heerst een informele sfeer en heb je de gelegenheid te sparren met andere professionals.

Miranda Hartensveld Interim, Financial Life Planner (FFP RPLP) en Professional coach

————————–

“Mijn productiviteit is hier veel hoger, want thuis wordt ik afgeleid door de kinderen. ZiPPERZ Business Center is voor mij een ideale plek om rustig te werken in een echt kantoor. Tevens heb ben ik hier al een nieuwe klant tegengekomen, tijdens één van de netwerkbijeenkomsten “

Tim Roels – Qwise

 

This Post Has 1 Comment

  1. Cobi schreef:

    Het is thuiskomen bij Zipperz! Ik ben docent en geef cursussen op deze locatie. Altijd een warm welkom, een vriendelijk woord, een goede ruimte, een heerlijke lunch. Kortom: een feestje om er te zijn!

Leave A Reply